15 Οκτ 2013

Πως λειτουργούν οι Οραματισμοί-Διαλογισμοί

Πως λειτουργούν οι Οραματισμοί – Διαλογισμοί
Αντικαθιστούμε τις αρνητικές σκέψεις με πιο θετικές για εμάς και την εξέλιξή μας. Με αυτή την αλλαγή στις σκέψεις μας και την ειλικρινή πίστη ότι θα γίνουμε αυτό που περιγράφουν οι εν λόγω νέες σκέψεις, επέρχεται και μια αλλαγή στη δράση. Το Σύμπαν είναι ευφυέστατο και ανταποκρίνεται αυτομάτως στη συνείδησή μας και σε......
αυτά που ζητάμε μέσω του οραματισμού.

Η πρόθεσή σας κάνει αυτό το πράγμα να αποκτά υλική υπόσταση, αρκεί να είστε ενσυνείδητος και να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την πρόθεσή σας.

Το μεγάλο κακό δεν είναι μόνο ότι κάνουμε αρνητικές σκέψεις, είναι ότι όταν αισθανόμαστε άσχημα σκεπτόμαστε και συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στο αντίθετο από αυτό που θέλουμε να μας συμβεί. Όταν αισθανόμαστε άσχημα, αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή στη μη εκπλήρωσή τους.

Άρα στόχος μας είναι να αισθανόμαστε πάντα ωραία, να μην επιτρέπουμε σε κανένα να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα, να σκεπτόμαστε πάντα το καλό, να αποφεύγουμε την κριτική, ή να απαντούμε σε κριτική, να έχουμε πάντα στο νου μας το καλό, τη δημιουργία.

Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι θα είναι μεγαλύτερα κι όσο μεγαλώνουν τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι, τόσο περισσότερο θα κάνουμε θετικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα επικεντρώνουμε τις σκέψεις μας και την προσοχή μας, σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, έτσι θα κάνουμε όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα, θα παλλόμαστε συνεχώς σε ανώτερες συχνότητες, έως ότου η ζωή μας γίνει μια ομορφιά, μια απεριόριστη έκφραση χαράς, αγάπης, δημιουργίας συμπέρασμα:
Οτιδήποτε σκεπτόμαστε, σ’ οτιδήποτε συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, γίνεται πραγματικότητα. 
Όταν η σκέψη μας συνοδεύεται και με συναισθήματα, παίρνει περισσότερη δύναμη. Όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις σκέψεις μας, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες για να γίνουν πραγματικότητα.

Τα θετικά, γεμάτα αγάπη συναισθήματα είναι εναρμονισμένα με αυτά της Πηγής μας, και μας κάνουν να δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες και βοηθούν να γίνουν οι προθέσεις μας πραγματικότητα. 

Εκείνο όμως που ισχυροποιεί ακόμη τη σκέψη μας και την κάνει πραγματικότητα είναι η προσδοκία μας, η βεβαιότητά μας ότι η σκέψη αυτή θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα.  Η συνείδησή μας μπορεί να επιθυμεί κάτι, αλλά όμως αν το υποσυνείδητό μας διαφωνεί, το οποίο πάντα κυριαρχεί του συνειδητού, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα.

 Όλη η προσπάθειά μας είναι να αναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να το εναρμονίσουμε με τους νέους στόχους μας, για μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία, πληρότητα, ευημερία και ευτυχία που θέλουμε να ζήσουμε.                                                                                                                                
Άρα η συνεχής επανάληψη μιας σκέψης συνοδευόμενη από έντονα θετικά συναισθήματα και η με απόλυτη βεβαιότητα προσδοκία ότι θα υλοποιηθεί, είναι οι παράγοντες που κάνουν τη σκέψη μας πραγματικότητα.
Δεν έχω ξανακάνει Διαλογισμό! Μπορώ να ακολουθήσω CD Οραματισμών – Διαλογισμών χωρίς κάποιο ιδιαίτερο μάθημα; Ναι , μπορείς γιατί είναι τόσο απλοί και εύκολοι που απλά ακολουθείς αυτά που ακούς. Αν σε ενδιαφέρει όμως για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να κάνεις συνάντηση με κάποιον ειδικό σε αυτά τα θέματα, για να μάθεις τις τεχνικές που σε οδηγούν στην χαλάρωση και στις αρχές του Διαλογισμού.

Παιδικά CD Οραματισμών – Παραμυθιών. Ειδικά γραμμένα για παιδάκια από την ηλικία 4 ετών μέχρι και για πολύ μεγάλα παιδιά που δεν μπορούν να κοιμηθούν και θέλουν να ακούσουν τα παραμύθια που δεν τους έλεγαν όταν ήταν μικροί. Είναι στην πραγματικότητα οραματισμοί, κάτι που στα παιδιά είναι η φυσική τους κατάσταση, που τα βοηθάει να κοιμηθούν χωρίς εικόνες βίας ή φόβου.
Τα βοηθάει επίσης ανάλογα με το CD, να ξεπεράσουν τον φόβο για το σκοτάδι και άλλους φόβους που δεν ξέρουν να διαχειριστούν μόνα τους. Επίσης αυξάνει την δημιουργικότητά τους και τους ανοίγει νέους δρόμους στην ζωή τους.

Όλα αυτά με την συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής που βοηθάει στην ηρεμία και εσωτερική αρμονία.
Ζηζή Πατεράκη
Διαισθητική Σύμβουλος
info@live-in-light.com
http://www.live-in-light.com
Πηγή : mylady.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...