17 Αυγ 2011

Πώς να εγκαταστήσετε το Αndroid στο PC/netbook


Μπορείτε να δοκιμάσετε το Android στο PC σας χρησιμοποιώντας το Vmware, ή το Virtualbox , μπορείτε να εγκαταστήσετε το Android στο iPhone , τότε γιατί να μην εγκαταστήσετε το Android στο PC/φορητό/netbook σας εγγενώς? ...
Εγκατάσταση του Android στο PC.
Σημείωση: Αν έχετε προβλήματα να κάνετε το ίντερνετ να δουλέψει βάλτε το κινητό σας σε λιτουργία μοιράσματος του ίντερνετ από το USB και συνδέστε το στον υπολογιστή σας.
Κατεβάστε το Android από εδώ  android-x86-1.6-r2.iso
Κατεβάστε το uNetBootin
Βήμα 1. Εκτελέστε το Unetbootin και χρησιμοποιήστε το για να ετοιμάσετε το USB flash δίσκο σας. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε με το USB στην υψηλότερη προτεραιότητα στις προτιμήσεις του BIOS για την εκκίνηση του υπολογιστή. (Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CD/DVD με ένα εργαλείο εγγραφής αρχείων όπως το poweriso, για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα)
Βήμα 2. Απλά επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με το USB δίσκο, επιλέξτε “Live CD” που εκτελέι το Android χωρίς εγκατάσταση
Βήμα 3. Μετά από δύο δευτερόλεπτα θα δείτε την επιφάνεια εργασίας του Android στον υπολογιστή σας! Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές ή στην αρχική οθόνη, ή να ανοίξετε το μενού να δείτε περισσότερες επιλογές.
Δουλεύει πολύ καλά σαν ένας γρήγορος να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για γρήγορες εκκινήσεις, η σαν φορητή εναλλακτική λύση στο Puppy Linux.
Παρακάτω δείτε ένα βίντεο με το παραπάνω παράδειγμα σε λειτουργία.
Βύρων Παπαδόπουλος – dailytech.gr
Πηγή:taranfx
Επιμέλεια για το mykonosticker : Βαγγέλης Κάστας - Τεχνικός Δικτύων Η/ΥRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...