16 Αυγ 2011

5 μυστικά για να διατηρήσετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα!

Τέλειωσαν οι διακοπές σας και θέλετε να διατηρήσετε το χρυσαφένιο σας μαύρισμα που με τόσο κόπο αποκτήσατε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε....
ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ
Πρέπει να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη όσο περισσότερο γίνεται ώστε να αποκατασταθεί η ξηρότητα που επέφερε ο ήλιος και να μην ξεφλουδίσει. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό προϊόν σώματος και μία κρέμα για μετά τον ήλιο. Μπορείτε επίσης εάν θέλετε, να επιλέξετε μία κρέμα σώματος ή για μετά τον ήλιο που να μαυρίζει κιόλας και που επιτρέπει να διατηρήσετε για περισσότερο διάστημα το μαύρισμά σας.

ΚΑΝΤΕ ΑΠΑΛΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ
Αφιερώστε λίγο χρόνο μία φορά την εβδομάδα και κάντε ένα απαλό τρίψιμο της επιδερμίδας σας, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Προσοχή, όμως, δεν χρειάζεται δύναμη γιατί αλλιώς θα καταστρέψετε τα κύτταρα που βρίσκονται από κάτω και είναι ακόμα ελαφρώς μαυρισμένα. Συμπερασματικά, μην «γδάρετε» το δέρμα σας, απλώς κάνε μία απαλή απολέπιση.

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΒΗΤΑ - ΚΑΡΟΤΙΝΗ
Καταναλώστε με σύνεση τροφές που περιέχουν βήτα-καροτίνη, όπως τα καρότα, το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι. Οι φυσικές τους αρετές είναι αδιαμφισβήτητες.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SELF - TAN
Μία εβδομάδα μετά την επιστροφή σας από τις διακοπές, εφαρμόστε ένα προϊόν αυτομαυρίσματος (self - tan) και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μία με δύο φορές την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και να ξέρετε πως θα το εφαρμόσετε. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να ανανεώσετε το μαύρισμά σας με ένα μαύρισμα ψεκασμού, που δεν είναι καθόλου βλαβερό για την υγεία, σε αντίθεση με το solarium για τις συνέπειες του οποίου έχει χυθεί πολύ μελάνι.

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
Τα συμπληρώματα διατροφής θρέφουν τον οργανισμό σας και διατηρούν για περισσότερο διάστημα το μαύρισμά σας. Το ιδανικότερο είναι να τα πάρετε πριν τις διακοπές σας. Αν όμως έχετε ήδη πάει διακοπές, πάρτε τα το πολύ 15 μέρες μετά την επιστροφή σας.
Πηγή  newsit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...