12 Οκτ 2013

Μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτη η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με ποσοστό 6,3%. Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,3%. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,3% καταγράφει δημοσκόπηση της... Rass για την εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», όπως δημοσιεύει το  newsit.

Αναλυτικά τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 24,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,8%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8%, η Χρυσή Αυγή 6,3%, η ΔΗΜΑΡ 3%, το ΚΚΕ 5,2%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 1,4% και η Νέα Ελλάδα 1%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Στην ερώτηση περί του ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, οι ερωτηθέντες έδωσαν προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά με 45,5% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 26,5%, ενώ η ΝΔ καταγράφει 60,8% στην παράσταση νίκης και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 33,7%.

Για τις διώξεις των στελεχώς της Χρυσής Αυγής
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν δικαιολογημένες τις διώξεις του αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (81,9%), εκτιμούν ότι η δράση της οργάνωσης είναι εγκληματική (76,7%) και θεωρούν ότι η ναζιστική προπαγάνδα πρέπει να διώκεται ποινικά (85,4%).

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, είναι ενισχυμένος μετά τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής (58,9%) ενώ ικανοποίηση εκφράζουν 51 στους 100 για το θέμα του χειρισμού της υπόθεσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...