1 Δεκ 2012

Ακολουθούν κι άλλοι την πορεία που χάραξε ο Άκης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται όσοι έγραφαν ότι ο Άκης θα πάρει και άλλους μαζί του. Δεν είναι μόνο τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση τον Γιάννη Σμπώκου, είναι και τα στοιχεία που προέκυψαν μετά από......

Πληροφορίες που έδωσε ο ίδιος ο Άκης για ποσό ύψους περίπου 1, 5 εκατ. ευρώ από την εταιρεία LUDWIG SA, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, το οποίο κατέληξε σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας S.D.G. S.r.I, συμφερόντων του Γιώργου Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Το επίμαχο ποσό, σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάκρισης, μεταφέρθηκε τμηματικά, από τον Ιούλιο ως τον Αύγουστο του 2007, στην τράπεζα BIVERBANKA της Ιταλίας, όπου η εταιρεία του Γ. Σαχπατζίδη διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο φέρονται να κατέληγαν μίζες από υποβρύχια και TOR-M1.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο κ. Μαλλής υπέβαλε αίτημα προς το Δικαστικό Συμβούλιο προκειμένου η υπόθεση αυτή να διαχωριστεί από την κύρια δικογραφία που αφορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του, έκανε δεκτό το αίτημα του ανακριτή, ο οποίος πλέον θα μπορεί να διενεργήσει ξεχωριστή έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα χρήματα αυτά προέρχονται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. Υπάρχει μέλλον ακόμα μέχρι να κλείσει η υπόθεση «Άκης Τσοχατζόπουλος».
Πηγή: fimotro.blogspot.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...