24 Αυγ 2012

Η γελοιογραφία που σπάει κόκαλα για τον Χάρι (φώτο)

Θύελλα αντιδράσεων διεθνώς και πονοκέφαλο στην βασιλική οικογένεια έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του κόσμου και δείχνουν τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό με τη συντροφιά μιας νεαρής γυναίκας σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.
Οι φωτογραφίες είναι μεν κουνημένες, αλλά τα Ανάκτορα αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι είναι αυθεντικές, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο…

Το δημοσίευμα με τις φωτογραφίες στο δικτυακό τόπο TMZ
Ο πρίγκιπας και οι φίλοι του γνωρίστηκαν με μια παρέα γυναικών στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τις προσκάλεσαν στη σουίτα τους για να παίξουν «μπιλιάρδο με στριπτίζ», υποστηρίζει το δημοσίευμα στο διαδικτυακό τόπο ΤΜΖ, που ασχολείται με τη ζωή και τα σκάνδαλα διασήμων.
Την ώρα λοιπόν που η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμάζευτα, η εφημερίδα Sun προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα γελοιοποιώντας το γεγονός.
Η γελοιογραφία που θα δείτε, δείχνει τον Χάρι γυμνό μπροστά στα έκπληκτα μάτια της γιαγιάς του και βασίλισσας Ελισάβετ και συγγενών του.
Ο Χάρι βλέποντας τη γιαγιά του να τον κοιτάει με αυστηρό ύφος την ρωτάει γεμάτος απορία και με αφέλεια: Τι σε αναστατώνει τόσο γιαγιά; Είπα κάτι κακό;



Πηγή :paraskhnio.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...