30 Αυγ 2012

Ο Γιώργος Παπανδρέου... ενοικιάζεται!

Tη δυνατότητα να «νοικιάσετε» για μια ομιλία τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προσφέρει το «πρακτορείο ομιλητών» The Harry Walker Agency. Συγκεκριμένα, προτρέπει τους ενδιαφερόμένους να τον νοικιάσουν για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων.

Το όνομά του και η φωτογραφία του φιγουράρει στην πρώτη σελίδα .....
του πρακτορείου ομιλητών, ως πρώτος στη λίστα με τους νεότερα μέλη του.

Μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό του, για να δελεαστούν οι υποψήφιοι πελάτες, αναφέρεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010, καθώς «έκανε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας».

«Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε», καταλήγει η σύντομη παρουσίασή του.

Για το μόνο που δεν ενημερώνει η ιστοσελίδα του πρακτορείου ομιλητών είναι αντί ποιου αντιτίμου ο κ. Παπανδρέου μπορεί να έλθει ως ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνετε...



Πηγή :iefimerida
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom           
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...