29 Αυγ 2012

Νέα βόμβα στη δεξιά πολυκατοικία

Κινήσεις για νέο κομματικό σχηματισμό από την καρδιά της Ν.Δ.
Πληροφορίες για κινήσεις για νέο κομματικό σχηματισμό από την καρδιά της Ν.Δ.
Νέα βόμβα έρχεται στην δεξιά πολυκατοικία, η οποία φαίνεται ότι θα προκαλέσει έντονους κραδασμούς και στο Μέγαρο Μαξίμου.......

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του parapolitika.gr στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όχι πρώην βουλευτές και διαγραμμένα μέλη του κόμματος, αλλά ενεργά μέλη με έντονη μάλιστα δραστηριότητα στο κόμμα, συζητούν και φαίνεται να έχουν αποφασίσει την σχηματισμό ενός νέου κομματικού μηχανισμού.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι η είδηση έσκασε χθες το βράδυ, σε συνάντηση στελεχών που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ο νέος πολιτικός φορέας, θα έχει βάση στη δεξιά, θα συμμετέχουν σ’ αυτόν στελέχη και μέλη της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ, με τα οποία ήδη έγιναν κάποιες κρούσεις και επαφές, αλλά ακόμη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι από τους «πρωταγωνιστές» της κίνησης, εκτιμούν ότι η πολιτική λιτότητας θα οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με το ΠΑΣΟΚ πολλά κόμματα. Οι απώλειες θα είναι σημαντικές στο μέλλον για τα μεγάλα κόμματα, γι’ αυτό και ήδη ετοιμάζουν κάποιοι το επόμενο βήμα τους.

Ο νέος πολιτικός φορέας που βρίσκεται βέβαια ακόμη σε συζητήσεις και στα χαρτιά, ίσως να αποτελεί και το ανάχωμα προς άλλους φιλόδοξους πολιτικούς σχηματισμούς που περιμένουν να απορροφήσουν τις όποιες διαρροές προκύψουν από τα μεγάλα κόμματα.
Στέλλα Νοβάκη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...