29 Αυγ 2012

Ζηζή Πατεράκη: Τι είναι οι Οργονίτες και πως κατασκευάζονται; (video)

Η τελευταία τάση για να εξασφαλίσουμε υγιές περιβάλλον γύρω μας και να ξαναφέρουμε την αρμονία στη ζωή μας και από έξω προς τα μέσα! Μια δοκιμή θα σας πείσει!
Ο Dr. Ράιχ καθόρισε ότι τοποθετώντας εναλλάξ στρώματα γυαλιού δηλαδή μία οργανική ουσία σαν το fiberglass  και κομματάκια από ατσάλι, μία ανόργανη ουσία, μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την Οργόνη την Αιθερική ενέργεια τόσο αυτή που ήταν πλεονεκτική ..........
για τη ζωή όσο και την βλαβερή, την αρνητική Αιθερική ενέργεια .

Κατασκεύασε, λοιπόν, μεγάλα κουτιά που ονόμασε Συσσωρευτές, χρησιμοποιώντας απλώς την αρχή των εναλλασσόμενων στρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με διάφορα προβλήματα, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, βάζοντας τους να κάτσουν μέσα στο κουτί για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμους σε όλα τα μεγέθη ή να κατασκευάσετε τους δικούς σας ανάλογα με τους κρυστάλλους που είναι οι κατάλληλοι για εσάς, παρακολουθώντας το βίντεό μας!

Δείτε Video
 
Εύκολοι στην κατασκευή. Λειτουργούν συνεχώς.

• Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια.
• Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό, σταματούν την ξηρασία.
• Βοηθούν τα φυτά να μεγαλώνουν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα και βοηθούν τα φυτά να απαιτούν λιγότερο νερό.
• Μετριάζουν τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας και του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου.
• Αφοπλίζουν και απωθούν επιθετικές μορφές ζωής.
• Εμπνέουν μια ευχάριστη συμπεριφορά και ισορροπημένη, χαρούμενη διάθεση.
• Θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες.
• Βοηθούν να ξυπνήσουν οι έμφυτες ψυχικές αισθήσεις σας

Κάθε συσκευή Οργόνης εκτός από «καθαριστής» και ασπίδα προστασίας είναι και Αιθερικός μετατροπέας και για τους κρυστάλλους που έχετε στο σπίτι σας.
Έχουμε διαπιστώσει ότι η τακτική εξάπλωσης Οργονίτη  κρύβοντας ή θάβοντας τους κοντά στις πηγές της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ή άλλης ρύπανσης ή σε μολυσμένες περιοχές, όπως κοντά σε κινητά τηλέφωνα, στην τηλεόραση, στους ραδιοφωνικούς πύργους και στους  σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σε λίμνες , ποτάμια και λιμάνια, και έχει μια ισχυρή και αισθητή επίδραση στην περιοχή.
 
Ο ουρανός καθαρίζει και επιστρέφει στο βαθύ μπλε χρώμα που θυμάστε από την παιδική ηλικία σας, καθαρός και με κανονικά άσπρα σύννεφα. Τα επίπεδα της ρύπανσης των υδάτων μειώνονται απότομα, όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνες στο Τορόντο,  στη λίμνη Οντάριο.
Οι συνθήκες ξηρασίας αντιστρέφονται, όπως τεκμηριώνεται στη Νότια Αφρική και στην Καλιφόρνια. Η γενική διάθεση στη ζώνη που δρα ένας Οργονίτης, βελτιώνεται έντονα καθώς οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, πιο ευτυχισμένοι και πιο χαλαροί.
 
Οι γείτονες γίνονται φιλικότεροι ή εγκαταλείπουν την πόλη. Μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας αρχίζει να διεισδύει στους γύρω μας.
Το έχουμε δει αυτό το αποτέλεσμα με τους γνωστούς μας, σαν άμεση επίδραση της τακτικής εξάπλωσης του Οργονίτη, και έχουμε δει πραγματική αυτο-ενδυνάμωση, αλλά δεν αρκούν τα λόγια μας για αυτό. Δοκιμάστε μόνοι σας και δείτε τι συμβαίνει! Κατασκευάστε έναν μόνοι σας!
Υλικά: Σύρμα χαλκού από καλώδια, χάλκινα νομίσματα, αλουμίνιο σε οποιαδήποτε μορφή, κρύσταλλοι, κοχύλια και πετρώματα ενεργειακά, καλούπια, πολυεστερική ρητίνη ή κερί μέλισσας για ενδιάμεσο υλικό που θα ενώσει όλα τα υλικά. Παρακολουθήστε το βίντεο!

Πηγή : mylady
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...