30 Αυγ 2012

Απαραίτητες οι κρέμες ματιών


Για πρόληψη, για διόρθωση, για ανόρθωση, οι κρέμες ματιών είναι απλά απαραίτητες για τη συνολική, ανανεωμένη όψη του προσώπου.
Στοχεύει σε μια περιορισμένη περιοχή, η αλήθεια είναι, αλλά και τόσο σημαντική που σίγουρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσετε.....
Τα μάτια περιβάλλονται από το πιο λεπτό στρώμα επιδερμίδας στο πρόσωπο, όπου δεν υπάρχει ισχυρή δομή υποστήριξης, αντοχής και ελαστικότητας. Γι' αυτό αποτελεί ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος για λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μην μπερδεύεστε όμως με την υφή της. 
Η κρέμα ματιών δεν είναι απαραίτητο να είναι πιο γεμάτη και πιο πλούσια από την κρέμα προσώπου. Αρκεί να περιέχει τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου συστατικά. 

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα;

Γήρανση: 
Με το πέρασμα του χρόνου τα πάνω βλέφαρα χαλαρώνουν, η περιοχή κάτω από τα μάτια φλερτάρει έντονα με σακούλες, μαύρους κύκλους και γραμμές που εμφανίζονται περιφερειακά.

Σακούλες: 
Πέρα από τη διατροφή όπου καλό είναι να περιορίσετε σημαντικά το αλάτι, αποφύγετε επίσης τα πολύ λιπαρά, κρεμώδη προϊόντα. Προτιμήστε κάποια σε μορφή τζελ για σύσφιγξη και «τέντωμα» στην περιοχή.

Μαύροι κύκλοι: 
Ως ένα βαθμό είναι κληρονομικοί, αλλά υπάρχουν και παράγοντες όπως το στρες, η κακή διατροφή, η έλλειψη σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, το κάπνισμα που χειροτερεύουν την κατάσταση. Με την ηλικία δείχνουν περισσότερο επειδή το δέρμα γίνεται ακόμα πιο λεπτό και η βαρύτητα το τραβάει προς τα κάτω με αποτέλεσμα οι κύκλοι να δείχνουν μεγαλύτεροι. Δοκιμάστε μια κρέμα με βιταμίνη Κ.
Πηγή : real
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...