31 Αυγ 2012

Συνήθειες που έχεις και θα τον "στείλουν"

Τον θέλεις, τον ποθείς και τελικά τον κάνεις δικό σου! Έλα όμως, που με κάποιες ενοχλητικές σου άκρως γυναικείες συνήθειες, κινδυνεύει να τον ξεκάνεις! Μάθε ποιές είναι οι συνήθειες αυτές και ελάττωσέ τες πριν πετάξει ο καλός σου από την αγκαλιά σου!....

1.Εσύ: σε ρόλο διακοσμήτριας
Η συνήθεια: να γεμίζεις το σπίτι του ροζ μαξιλαράκια

Εκείνος: στα πρόθυρα του ροζ πυρετού
Εμείς τα κοριτσάκια από τη φύση μας ψοφάμε να παίρνουμε το ρόλο του διακοσμητή, φέρνοντας στο σπίτι του αγαπημένου μας ένα σωρό πράγματα ως ένδειξη ενδιαφέροντος. Έτσι, ξεκινάς να γεμίζεις το φτωχικό του με μαξιλαράκια και φουτόν, και ροζ κορνιζούλες και γλυκούτσικα φωτάκια. Στα πλαίσια της διακόσμησης, καθημερινά ξεχνάς και ένα αντικείμενό σου στο σπιτάκι του. Στη αρχή ήταν η οδοντόβουρτσα, μετά ήρθαν τα ροζ πασουμάκια και τώρα έπιασες και ένα συρτάρι στην ντουλάπα του!

Η παγίδα: αν δεν μένετε μαζί, μια τέτοια πονηρή κίνηση να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο χώρο του ακόμα κι όταν απουσιάζεις, δε θα σου βγει σε καλό. Αν θέλεις να μείνετε μαζί, πρώτα θα το συζητήσεις μαζί του και κατόπιν θ' αρχίσεις ν' αφήνεις την προίκα σου στο διαμέρισμά του. Αν θελήσεις να διεισδύσεις υπογείως, ετοιμάσου για το ξέσπασμα του! Θα τον δεις να χορεύει το "θα ζήσω ελεύθερο πουλί" και δεν θα ξέρεις από που ήρθε!
Αν πάλι μένετε μαζί, σταμάτα να διακοσμείς εντελώς κοριτσίστικα όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Προτού του στερήσεις τελείως τη ανδρική του ταυτότητα, άσε και ένα χώρο στο σπίτι για την παιχνιδομηχανή του!

2. Εσύ: στα μαχαίρια με την κολλητή/ συνάδελφο/ συγγενή
Η συνήθεια: να ξεκατινιάζεσαι με εκείνη που είσαι στα μαχαίρια

Εκείνος: να φτάνει να καυγαδίζει μαζί σου για τις κοκορομαχίες σου
Είναι στη γυναικεία φύση μας να σκοτωνόμαστε με τις κολλητές, να τις θάβουμε και σε μια ώρα να είμαστε όλο αγάπες και λουλούδια και πάλι. Ο καψερός ο αγαπημένος σου λοιπόν έχει να κάνει με μια κατάσταση που ούτε μπορεί να κατανοήσει αλλά ούτε και ν' αποφύγει τελικά. Σε ακούει να σκοτώνεσαι με τη φίλη σου, να λες τα χειρότερα, να ζητάς κι από εκείνον να σου δώσει δίκιο και τελικά να του παίρνεις το κεφάλι με ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό του!

Η παγίδα: να τα έχει κι εκείνος μαζεμένα στην κολλητή σου που ποτέ δεν χώνεψε, και πάνω στα δικά σου νεύρα, να ξεσπάσει κι εκείνος φανερώνοντας την αντιπάθειά του στο πρόσωπό της. Εσύ ξεθυμώνεις με την κολλητή σε μια ώρα και τα βάζεις με τον καλό σου που δεν χωνεύει τελικά τις φίλες σου! Για ν' αποφευχθεί όλος αυτός ο πανικός, απλά μην τον κάνεις μέρος αυτής της γυναικείας φαγωμάρας! Εξαιρείται η περίπτωση που η κολλητή θα την πέσει στον καλό σου!

3. Εσύ: μες την γκρίνια για μια ακόμα φορά!
Η συνήθεια: κρεβατομουρμούρα αγάπη μου!

Εκείνος: με έντονα σημάδια κόπωσης και αϋπνίας
Αποτελεί παλαιά συνήθεια των γυναικών όλου του κόσμου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να την συνεχίζουμε. Εσύ συγκεντρώνεις τα παράπονα που έχεις από εκείνον και φροντίζεις να του τα τιτιβίσεις στ' αυτάκια, εκεί που αυτός θέλει να ριλαξάρει λίγο πριν τον ύπνο. Όσο προπονείται ο καλός σου να μην ακούει ακριβώς την γκρίνια που του κάνεις, τόσο εσύ συνεχίζεις να παραπονιέσαι πιο δυναμικά και πιο έντονα!

Η παγίδα: όσο βλέπει πως η κρεβατομουρμούρα συνεχίζεται, τόσο πιο αργά θα πέφτει στο κρεβάτι για να την αποφύγει μέχρι που θα βρει άλλο κρεβάτι, στο οποίο δεν θ' ακούει την γκρίνια κανενός! Κάθε άνθρωπος έχει την δική του ώρα που μπορεί και ν' ακούσει τα παράπονα σου και να λάβει δράση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου! Αντί να τον περιμένεις με το δίκαννο στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί, βρες την κατάλληλη στιγμή μέσα στο Σ/Κ για παράδειγμα για να μιλήσετε για όσα σας πνίγουν. Και προς Θεού μην γκρινιάζεις στο ιερό κρεβάτι (που προορίζεται για ύπνο και όχι μόνο... )
Από την Κατερίνα Πατούλια
Πηγή : womenonly.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...