29 Αυγ 2012

Firefox 15 για Windows και νέα έκδοση για Android

H Mozilla διέθεσε δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς της browser, την έκδοση 15 του Firefox για Windows, καθώς και μία νέα Android έκδοση, με μια σειρά από σημαντικές βελτιστοποιήσεις και νέα χαρακτηριστικά.......

Ως προς τη mobile έκδοση, ο Firefox for Android, περιλαμβάνει υποστήριξη για tablets και νέο σχεδιασμό που κάνει το browsing ταχύτερο και φιλικότερο. "Όλη η εμπειρία χρήσης είναι ταχύτερη, από το χρόνο εκκίνησης, μέχρι το φόρτωμα των σελίδων και το ζουμ στις σελίδες", ανέφεραν από τη Mozilla.

Στη νέα έκδοση περιλαμβάνεται μία νέα προσωποποιημένη σελίδα εκκίνησης, καθώς και μία νέα οθόνη, η "Awesome Screen" η οποία περιέχει το ιστορικό των επισκέψεων του χρήστη, τα bookmarks, τα passwords και άλλα στοιχεία, συγκεντρωμένα και άμεσα προσβάσιμα. Επιπλέον βελτιώσεις, περιλαμβάνουν την υποστήριξη Flash για tablets με την έκδοση Honeycomb του Android, το συγχρονισμό των ρυθμίσεων με άλλες συσκευές που τρέχουν Firefox και νέες HTML5 δυνατότητες για developers.

Ως προς τη desktop έκδοση, ο Firefox 15 μειώνει σημαντικά τη χρήση μνήμης (όλο το ακούμε, αλλά δεν το είδαμε ακόμα...) κάτι που τον κάνει ταχύτερο και με καλύτερη απόκριση. Επίσης, το update περιλαμβάνει προσθήκες και βελτιώσεις για developers, που μεταξύ άλλων, τους επιτρέπουν να φτιάξουν καλύτερα in-browser παιχνίδια.

Μαζί με τις δύο νέες εκδόσεις, η Mozilla διέθεσε και ένα demo game το BananaBread για να επιδείξει τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον τομέα των παιχνιδιών.

Η τελευταία έκδοση του Firefox for Android είναι διαθέσιμη στο Google Play store. Η desktop έκδοση είναι διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux. 
Πηγή : e-pcmag.gr,pcmag.com

Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...