7 Μαρ 2015

Η Μύκονος κλέβει την παράσταση στο Gay Pavilion της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στο Βερολίνο ITB 2015

Για πρώτη φορά η Μύκονος, έχει δυναμική παρουσία με δικό της περίπτερο, οργανωμένο από την εταιρεία LifeThink και αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά της........

Στην Έκθεση Τουρισμού ITB αυτή την χρονιά συμμετέχουν 180 χώρες και περισσότεροι από 10.000 εκθέτες. Συνολικά οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 180.000 και οι buyers τους 600 γεγονός που δείχνει τη σημαντικότητα της συμμετοχής της Μυκόνου στην έκθεση.
Η Υπουργός Τουρισμού κα Ελενα Κουκτουρά στο περίπτερο της ΠΝΑΙ με τον Περιφερειάρχη κ.Γ.Χατζημάρκο και τον Αντιπ/ρχη Αθλητισμού κ.Γιάννη Μαργαρίτη
Για πρώτη φορά το νησί μας, έχει δυναμική παρουσία με δικό του περίπτερο, οργανωμένο από την εταιρεία LifeThink και αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά του. 
Η Αφροδίτη Δελλαπόρτα σε συνέντευξη στο Al Jazeera
Ο John του Mykonos Accommodation με την Αφροδίτη Δελλαπόρτα της LifeThink
 
 Ο Γενικός Διευθυντής του San Marco στο περίπτερο της Μυκόνου
Το περίπτερο της Μυκόνου στελεχώνουν επιχειρήσεις της Μυκόνου οι οποίες προωθούν δυναμικά και αποτελεσματικά το τουριστικό προιόν του νησιού και βοηθούν την περαιτέρω ενδυνάμωσή του.

Σύμφωνα με στοιχεία ο gay τουρισμός καταλαμβάνει το 10% στην πίτα του παγκόσμιου τουρισμού με τις συνολικές αφίξεις σε διάφορους προορισμούς να υπολογίζονται σε 75 εκατομμύρια, επισημαίνει ο Τζον Τανζέλα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Διεθνούς Ταξιδιωτικού Συνδέσμου Γκέι και Λεσβιών, IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association).

Τα τελευταία χρόνια στη διεθνή έκθεση τουρισμού (ΙTB) καταγράφεται μία συνεχής αύξηση ενδιαφέροντος για τον «gay- τουρισμό». Αυτό το είδος Τουρισμού αφορά αποκλειστικά τα ομόφυλα άτομα τα οποία πρόκειται να επισκεφθούν προορισμούς φιλικούς στην διαφορετικότητά τους, όπου δηλαδή νιώθουν ευπρόσδεκτοι.

Περιγράφοντας την LGBT-αγορά, ο Τζον Τανζέλα επισημαίνει, ότι υπάρχει μια διαφορά στον προϋπολογισμό και στη συχνότητα των διακοπών. «Συνήθως, επειδή οι περισσότεροι gay δεν έχουν παιδιά, διαθέτουν περισσότερα χρήματα στα ταξίδια τους. Κάνουν επίσης συχνότερα διακοπές», εξηγεί ο κ. Τανζέλα.

Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή της Μυκόνου στην ITB 2015 μπορείτε να δείτε στο website itb-mykonos.gr το οποίο δημιούργησε η LifeThink αποκλειστικά για την προβολή, προώθηση και metworking των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο περίπτερο.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...