1 Μαρ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, νέος μήνας και φυσικά TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Τι άλλο θέλετε για το τέλος αυτής της εβδομάδας!!! Καλωσήρθατε λοιπόν σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown σε ένα εορταστικό τριήμερο.........

Το post που έγινε η εβδομαδιαία σας μουσική παρέα είναι εδώ για να σας χαρίσει αρκετή μουσική και να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά για τις μέρες ξεκούρασης.

Όπως κάθε φορά εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε τα καλύτερα TOP – 10 charts Ελληνικά αλλά και διεθνή. Αποκριά σημαίνει χορός, αποκριά σημαίνει γλέντι, γέλιο και λίγη ξεγνοιασιά από τα καθημερινά μας προβλήματα.

Αυτή την εβδομάδα όπως και την προηγούμενη έχουμε ένα από τα καλύτερα hit του χειμώνα στο νούμερο ένα. Claydee Lupa και Ruby να μας λένε Do it.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Claydee feat. Ruby – Do it

2. Ηector – Candy

3. Party Favor & Meaux Green – G – String

4. Otherview feat. Chris Willis – People feel love (Charly H. Fox official remix)

5. Playmen feat. Demy – Nothing better


6. Roomates feat. Yolanda – In love
 
7. UMEK & Groovebox – Sweet harmony

8. Finnebassen – Fiskeda

9. Avicii - Hey Brother (Andeeno Damassy Remix)

10. Martin Garrix & Firebeatz – Helicopter
Με τους Martin Garrix & Firebeatz και το Helicopter ήρθε η ώρα να “απογειωθούμε” για το Ελληνικό TOP – 10. Εκεί συναντάμε τον Σάκη Ρουβά με το διαχρονικό όλα καλά σε μία διασκευή του Κωνσταντίνου Παντζή.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά (Κωνσταντίνος Παντζής Remix)

2. Kings – Λίγο ακόμα

3. Νικηφόρος – Ερωτευμένος είμαι (Silentman remix)

4. Κώστας Μαρτάκης feat. DJ Kas – Στα όνειρά σου

5. Δέσποινα Βανδή – Χάνω εσένα (Valentino & Knock out remix)

6. Stan – Παιχνίδια ερωτικά

7. Μέλισσες – Η μόνη επιλογή (Christaf & DJ Staif Club remix)

8. REC – Πετάω ψηλά (Freaky fortune remix)

9. Μπλαζέ – Έφυγες

10. TUS – Μωρό μου σε αφήνω
Με τον εκρηκτικό TUS και το άκρως αποκαλυπτικό του video clip στο τραγούδι μωρό μου σε αφήνω φτάσαμε στο τέλος των TOP – 10. Σειρά παίρνει το non – stop DJ set μας. Αυτή την εβδομάδα λέμε να σας μεταφέρουμε στο ρυθμό του καρναβαλιού. Ενός διαφορετικού καρναβαλιού όμως. Θα σας μεταφέρουμε στο Notting Hill στο Λονδίνο και στο Carnival Bashment. 

Ακολουθείστε το παρακάτω link πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και ακούστε τα καλύτερα reggaeton τραγούδια σε ήχους καρναβαλικούς και φυσικά από το καρναβάλι του Notting Hill.


Με αυτό το set λοιπόν φτάσαμε στο τέλος μας και για αυτήν την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko καθώς και για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back
Σας ευχόμαστε να έχετε ένα πολύ όμορφο τριήμερο, να έχουμε καλή Σαρακοστή, καλό μας μήνα και φυσικά μην φάτε πολύ γιατί καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να προσέχουμε τη σιλουέτα μας!!! 

Όσοι από εσάς αποφασίσετε δε να πιείτε και ένα ποτηράκι παραπάνω μην οδηγείσετε γιατί πέρα από τα τσουχτερά πρόστιμα των αλκοτέστ η ζωή μας είναι υπεράνω κάθε αξίας και προστίμου. Καρναβαλιστείτε, χορέψτε, διασκεδάστε μέχρι την επομένη εβδομάδα που θα είμαστε μαζί σας και πάλι. 
Μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! CU!!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...