28 Δεκ 2014

Γιώργος Δούλης το όνομα του Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο Norman Atlantic – Παγιδεύτηκε στη "γλίστρα" του πλοίου - Σώθηκε η σύζυγός του

- Δένδιας: Τα ελικόπτερα θα επιχειρούν όλη τη νύχτα για τη διάσωση των επιβατών του Norman Atlantic
- Στο Μπρίντεζι θα ρυμουλκηθεί το πλοίο όταν τελειώσει η επιχείρηση διάσωσης
- 165 επιβάτες έχουν ήδη απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο πλοίο - 312 παραμένουν σε κίνδυνο.....

- Βαρβιτσιώτης: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά
- Η φωτιά στο πλοίο ξέσπασε τα ξημερώματα στο γκαράζ
- Δυο τραυματίες, ένας στρατιώτης και ένας επιβάτης
- ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο: υπάρχει νεκρός στο πλοίο Norman Altantic όπου από τα ξημερώματα έχει ξεσπάσει φωτιά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, η επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Δούλης.

Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα η Corriere della Sera και την επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός. Νεκρός είναι ο Γιώργος Ντούλης, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας και η γυναίκα του είχαν εγκλωβιστεί στη γλίστρα του πλοίου κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δυστυχώς, όμως, εγκλωβίστηκαν εκεί. Η επικοινωνία με τους διασώστες δεν ήταν δυνατή. Τελικά, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε από τη γλίστρα νεκρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Η ιταλική ακτοφυλακή, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν να μετεπιβιβάσουν όλους τους επιβάτες πριν πέσει το σκοτάδι. Μέχρι στιγμής, έχουν διασωθεί 165 άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και η επιχείρηση διάσωσης θα συνεχιστεί ακόμη και όλη νύχτα αν χρειαστεί.




Ο καιρός παραμένει κακός, παρότι έχουν κοπάσει η άνεμοι, που πια φτάνουν τα 7 μποφόρ και η βροχή έχει επίσης σταματήσει.
Ένα ελικόπτερο Super Puma που σηκώθηκε από το Άκτιο, προσπαθεί παρά τις κακές καιρικές συνθήκες να φτάσει στην περιοχή. Δυο ελικόπτερα Sikorsky που "σηκώθηκαν" από την Κέρκυρα, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το φλεγόμενο πλοίο και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω!

Στο μεταξύ, πληροφορίες πως υπάρχουν φόβοι ότι οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στο γκαράζ του πλοίου, εκεί δηλαδή που ξέσπασε η φωτιά, δεν επιβεβαιώνονται από τις λιμενικές αρχές.
Πηγή: newsit.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...