30 Δεκ 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/12

"Η αγάπη απονέμεται πάντα σαν δώρο, ελεύθερα, απροσδόκητα, πρόθυμα. Προσφέρεται ακόμα όταν οι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν, δεν την εκτιμούν. Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν, αγαπάμε γιατί έτσι νιώθουμε."
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Καλή χρονιά!!.......


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η επιβίωση σε προκαλεί και σου φέρνει και ένα είδος μικρής μελαγχολίας. Η θετική σου όμως αντιμετώπιση θα βοηθήσει να περάσει γρήγορα κάτι που σε ενοχλεί και δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Χρειάζεται να υποδεχτείς την νέα χρονιά με αισιοδοξία και με το μήνυμα ότι θα κερδίσεις ακόμα και την πιο δύσκολη μάχη. Για αυτό είσαι ζώδιο Κριός. Για να προπορεύεσαι και να ανοίγεις δρόμους.

Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό σε υποχρεώνει να κινηθείς πολύ πιο βαθιά και κυρίως η οποιαδήποτε έκφρασή σου να έχει πάθος. Για αυτό η ανταπόκρισή του απέναντί σου θα είναι πολύ άμεση.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πράγματα που να πιάνουν τόπο. Για αυτό θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις για λίγο από τα ίδια και τα ίδια και αντί για δράση, θα μπεις στην συντήρηση και στην άμεση υλοποίηση. Πάντως θα αξιολογήσεις πολύ καλύτερα και πιο εύκολα τις ατομικές σου προσπάθειες γιατί μερικές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι την δύναμη σου και την σκορπάς από εδώ και από εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είσαι σε πολύ καλή φάση και για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα γιατί αντιλαμβάνεσαι με το διαισθητικό σου ταλέντο ότι ό, τι και να κάνεις θα πετύχει. Οι προσωπικές σου προσπάθειες που ίσως σχετίζονται με το εξωτερικό και εκεί να έχεις ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Με σταθερότητα και ασφάλεια θα υποδεχτείς τον νέο χρόνο και με την πεποίθηση ότι κανένα εμπόδιο στον δρόμο σου δε μπορεί να σε σταματήσει, αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Ερωτικά: Έχεις μια σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και ακόμα και ένα στόχο να έχεις και να φοβάσαι ότι δεν θα γίνει μέσα σου έχεις την ελπίδα ότι θα τα καταφέρεις. Δεν ρισκάρεις βέβαια και εκ του ασφαλούς περιμένεις τις εξελίξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που σε συμφέρουν και σου δημιουργούν σταθερότητα και εσωτερική ασφάλεια. Για αυτό ακόμα και την πιο δύσκολη υπόθεση, θα την βγάλεις εις πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις αγωνία για κάποιες υποθέσεις και επειδή κουράζεσαι να σκέφτεσαι και να σκέφτεσαι μάλλον θα αποτραβηχτείς στον κόσμο σου και στα δικά σου θέλω. Αυτό σίγουρα βοηθάει. Πρόσεξε λόγω της βραδιάς να μην το ρίξεις στο ποτό. Η θετική σου σκέψη είναι αυτή που θα σε απαλλάξει από το συνεχές μουρμουρητό στο αυτί που σου δημιουργεί ο άλλος εαυτός σου. Αν τον μάθεις να σου λέει θετικά πράγματα, θα είναι νίκη. Αξίζεις για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο απαλλαγμένος/η από τα πολλά φορτία.

Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα Σκορπιό σε αναστατώνει και επειδή το μήνυμα δεν είναι ξεκάθαρο τουλάχιστον από την πλευρά του, περιμένεις να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα και περισσότερο φανερά γιατί δεν θέλεις να ρισκάρεις την φήμη σου και γενικά το όνομά σου. Εγωισμός αλλά και ντροπή ως προς τα ατομικά σου συναισθήματα. Από την άλλη ο Αιγόκερως δείχνει δείγματα ταχείας εξέλιξης αλλά εσύ φοβάσαι να ακολουθήσεις. Δεν σου αρέσει ο τρόπος που θέλει να σε καλουπώσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Όλα πηγαίνουν κάπως αργά και αυτό είναι που σε κουράζει. Περιμένεις εδώ και καιρό κάποιες απαντήσεις και ενώ έχει φτάσει το τέλος του χρόνου, εσύ μέχρι τώρα γυρίζεις συνέχεια γύρω από τα ίδια και τα ίδια. Η προσωπική σου αντίληψη είναι να αποφύγεις κάποιες τρικλοποδιές που μπορεί να σου βάλουν άτομα από τον ίδιο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις την σιγουριά του νικητή και με αυτόν τον τρόπο βιώνεις κάποιες θετικές καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου. Η πολύπλοκη συναισθηματική σου φύση, μερικές φορές σε ωθεί κάπου να αράξεις και όταν βρίσκεις απάνεμο λιμάνι στο σπίτι σου και σε δυο καλούς φίλους δεν ψάχνεσαι για κάτι άλλο. Η προσπάθειά σου να νιώσεις εκείνη την εσωτερική ασφάλεια που πηγάζει μόνο από μέσα σου θα είναι το δώρο στον εαυτό σου για απόψε. Το ξέρεις ότι αξίζεις μην περιμένεις να στο πουν οι άλλοι.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ταύρο σε βγάζει από ένα συγκεκριμένο αδιέξοδο γιατί η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό σου είναι μοναδική. Οπότε, θα καταλάβεις ότι όλα μπορεί να γίνουν με ένα τρόπο πιο εύκολο και περισσότερο πρακτικό και δεν κάθεσαι να σκάσεις ούτε και να στεναχωρηθείς. Με τον Αιγόκερω πάνε τα πράγματα να δέσουν, αρκεί να μην το παρακάνεις με τη μουρμούρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Πετυχαίνεις στο τελείωμα του χρόνου κάποιους από τους στόχους σου, που δεν αφορούν απαραίτητα μόνο στο κέρδος αλλά είναι σε συνεργασίες και θετική στάση απέναντι στις αναποδιές. Αυτά έχεις καταφέρει να τα κερδίσεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές να αφεθείς τελείως και να περάσεις καλά. Σκέφτεσαι και κάποιες άλλες καταστάσεις και αυτό σε κάνει πολύ προσεκτικό/η σε ό, τι πας να κάνεις μόνος/η σου. Έχεις εκείνη την Λιονταρίσια καρδιά που μπορεί να συγχωρεί, να αγαπά και να παραμένει σταθερός/η σε φιλίες, άτομα και καταστάσεις, όταν οι άλλοι τα εγκαταλείπουν. Είναι το μήνυμα της χρονιάς που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ και κυρίως να αναγνωρίσεις την δύναμή σου.

Ερωτικά: Η σκέψη του Ταύρου σε αναστατώνει και αν νομίζεις ότι σου έχει ξεφύγει προς το παρόν από τα χέρια, στην ουσία την ελέγχεις ακόμα γιατί δεν κάνεις κάτι το ανατρεπτικό ή το περίεργο. Η σχέση σου με τον Παρθένο μπορεί να σε παραξενεύει γιατί μπορεί να μην βλέπεις κοινά σημεία μεταξύ σας αλλά στην πορεία όλο και θα αλλάζει, αρκεί να το προσπαθήσεις γιατί από την πλευρά του υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι πολύ συντηρητικός/η και να βαδίσεις πάνω σε πλαίσιο για να επιβραδύνεις τις αρνητικές εξελίξεις για αυτό δεν θα κάνεις τουλάχιστον για σήμερα τρέλες ή και μεγάλες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σου αρέσει που βλέπεις τα πράγματα να έχουν ουσία και μια σωστή κατεύθυνση και θα πάρεις ικανοποίηση από φίλους και από τα πρόσωπα της οικογένειας σου. Η δημιουργική σου έκφραση θα βγει και θα κάνεις πολλά πράγματα που θα σε αντιπροσωπεύουν. Η σχέση σου με τα παιδιά θα είναι πολύ έντονη και πολύ συναισθηματική. Η προσφορά και η αγάπη θα είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλεις στον εαυτό σου κυρίως πάνω στην αλλαγή του χρόνου και καλό είναι να ξεκινήσεις από εσένα για να σταματήσεις την συνεχή αυτοκριτική.

Ερωτικά: Νιώθεις ότι αρέσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για αυτό θα ρισκάρεις και θα κερδίσεις μια δύσκολη περίπτωση ατόμου. Ο Καρκίνος του παρελθόντος δεν θα σου αντισταθεί γιατί καταλαβαίνει την αξία σου αλλά και την μεγάλη έλλειψή σου. Μην αφήνεις πράγματα ανοικτά. Πριν το τέλος του χρόνου, καλό θα ήταν να κλείσεις τις εκκρεμότητες για να αποκτήσεις την ηρεμία σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλεις για τις δυνάμεις σου για αυτό αποχαιρετάς την χρονιά με την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Το ρίσκο σου πηγαίνει και μπορεί να κερδίσεις χρήματα ακόμα και από τυχερά παιχνίδια. Όμως πάντα μέσα σε πλαίσια για να μην νιώθεις ότι κάτι θα χαθεί.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετήσεις και κυρίως να κάνεις πράξη πολλά από αυτά που συζητάς και σκέφτεσαι, χωρίς όμως να χάσεις τις αρχές και τις δικές σου ισορροπίες γιατί αυτό θα σε απομακρύνει από τον πραγματικό σου εαυτό. Το σπίτι σου θα είναι εστία πολλών καταστάσεων και θα χρειαστεί να περιθάλψεις άτομα από την οικογένεια σου. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να καταλάβεις την ατομική σου αξία, χωρίς να περιμένεις να στη δώσει κάποιος άλλος. Μάθε ακόμα και να διαφωνείς γιατί αυτό θα είναι το πιο όμορφο μήνυμα για την καρδιά σου. Μόνο τότε θα παραμείνεις ελεύθερος/η και ισορροπημένος/η.

Ερωτικά: Με τον Αιγόκερω θα δεις ότι χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική για να επικοινωνήσετε. Ίσως να είσαι στην μέση και με τον ένα Κριό και κάπου να νιώσεις ότι τα έχεις κάνει σαλάτα γιατί επιμένεις χωρίς όμως να διευκρινίζεις ποια είναι τελικά η θέση σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα τολμήσεις να ανακατέψεις πολύ κόσμο για να μπορέσεις να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη ενός και μόνο συνεργάτη σου που ίσως τώρα έχει απομακρυνθεί κάπως από εσένα γιατί δεν υπήρχε μεταξύ σας σύμπνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η συντροφικότητα και η συνεργασία θα σε κερδίσει για αυτό θα είσαι κοντά με φίλους που θα μοιραστείτε πράγματα ή θα προσπαθήσεις να κάνετε από κοινού κάτι για να μοιραστείτε και τις ευθύνες. Έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και καλό είναι να στρέψεις το κεντρί της δύναμής σου προς τα έξω, πριν αποφασίσεις να αυτοκαταστραφείς. Τότε θα πετύχεις τους άθλους για τους οποίους έχεις πλαστεί. Είναι το μήνυμα για σένα πριν αλλάξει ο χρόνος και πρέπει να το καταλάβεις βαθιά.

Ερωτικά: Μην αφήνεις να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει η ζήλεια ή άλλο αρνητικό συναίσθημα γιατί με αυτόν τον τρόπο απομονώνεσαι και ίσως να μην αξίζει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η διορατικότητα και οι σωστές σου κινήσεις, στο μέλλον θα σε βγάλουν από κάποιες αντιπαραθέσεις και θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργια άτομα τα οποία πιθανόν να ασχολούνται ακόμα και με την πολιτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι που θα είναι πολύ ρεαλιστικό και δραστικό. Δεν είναι εύκολη για σένα ούτε η διακόσμηση του σπιτιού, ούτε το μαγείρεμα, εκτός αν έχεις μεγάλο πείσμα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις. Η πίστη στον Θεό είναι αυτή που θα σε κάνει να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Είσαι το ζώδιο που θα δείξει στους άλλους ότι γίνονται θαύματα ακόμα και στην καθημερινότητα. Απλά πίστεψέ το με όλη την δύναμη της καρδιάς σου και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν. Ξεκίνησέ το από απόψε.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ταύρου τριγυρίζει στο κεφάλι σου αλλά είσαι όσο μπορείς συγκρατημένος/η γιατί φοβάσαι την απόρριψη εξαιτίας της λογικής που τοποθετεί τα πράγματα. Για αυτό θα είσαι ελαφρώς με μια επιφύλαξη. Με τον Υδροχόο μπορεί να κάνετε συνέχεια συζητήσεις και στο τέλος κάτι θα βρεθεί που θα επιτρέψει στην σχέση σας να προχωρήσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις πράγματα αλλά το χέρι το κρατάς κλειστό και ίσως εξηγήσεις σε κάποια άτομα που συνεργάζεσαι ότι αυτό γίνεται για να προλάβεις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Οι τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω σε βοηθούν να κερδίσεις την προσωπική σου ταυτότητα γιατί κάνεις κινήσεις που θα σε απαλλάξουν από επιπλέον ευθύνες. Το θετικό είναι όμως ότι θα αποκτήσεις την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο εσένα. Να δώσεις μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σου, χωρίς να την ταυτίζεις με την κοινωνική καταξίωση. Πρέπει να παραμερίσεις φιλοδοξίες που δεν είναι δικές σου. Όταν θα αλλάζει ο χρόνος να δώσεις αγάπη στον εαυτό σου και να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις.

Ερωτικά: Δεν αφήνεις κανένα περιθώριο για να μην κερδίσεις αυτό που θέλεις γιατί κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και τα θέλω σου και αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα ευνοηθείς από τις περιστάσεις γιατί ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις για να περάσεις ωραία, οπότε θα τα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις που υπάρχουν με τον Κριό ή τον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις και να βάλεις σε εφαρμογή ακόμα και δύσκολες εφαρμογές για αυτό μπορεί να ξεκινήσεις να μαζεύεις το σπίτι και να το διακοσμείς τελείως διαφορετικά. Πιθανόν να υπερβάλλεις σε κάποια θέματα. Κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει να πρεσβεύεις τις ατομικές σου αλήθειες και κυρίως κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλλει με ποιους θα κάνεις παρέες. Πρέπει να ξεκινήσει η χρονιά σου με αισιοδοξία και πάθος για αλλαγή και εξέλιξη ιδεών που εσύ πιστεύεις.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι σου δίνει μια μοναδικότητα η οποία σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο γιατί νιώθεις ανεπάρκεια και αυτό σου αρέσει πιο πολύ, επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Οικονομικά & Καριέρα: Όταν συζητάς για ένα θέμα που αφορά σε ένα ακίνητο, γίνεσαι αρκετά μαχητικός/η γιατί δεν θέλεις με τίποτε να χάσεις κάποιες ευκαιρίες που ίσως ήδη να έχουν παρουσιαστεί και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να φτάσεις μέχρι το τέλος.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις ή να κάνεις κάτι πιο έντονο για να φανεί ότι κατέχεις ένα θέμα πολύ καλά και τελικά το πετυχαίνεις κυρίως αν ασχοληθείς με την διακόσμηση και το καλόγουστο στυλ. Να εύχεσαι να διατηρηθεί η εσωτερική σύνδεση που έχεις με το αγνό συμπαντικό κομμάτι και να ακολουθήσεις τον θεϊκό ρυθμό γιατί προσφέρεις, αγαπάς και πιστεύεις στο καλό. Με τον καινούργιο χρόνο να μάθεις να μην παρασύρεσαι από περιβάλλοντα που δεν σου αξίζουν ή δεν ανήκουν στην ψυχοσύνθεσή σου.

Ερωτικά: Θέλεις χειροπιαστές αποδείξεις από το αγαπημένο σου πρόσωπο και δε σου αρκεί κάτι άλλο γιατί πλέον δεν είναι εύκολο να ζεις στα σύννεφα όπως συνήθως, εκτός αν είσαι με Δίδυμο που είναι και αυτός/η στον αέρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Πατάς γερά στα πόδια σου και παίρνεις κάποια χρήματα εύκολα και άμεσα. Θα δικαιωθείς σε κάτι που περίμενες πολύ καιρό και θα δεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...