31 Δεκ 2014

Ζώδια και Πρωτοχρονιά: Τι ρεβεγιόν προτιμά κάθε ζώδιο;

Iδιαιτερότητες της βραδιάς.....

Κριός
Θα κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια ή στο πιο in club της πόλης στο οποίο βέβαια θα πάει αργότερα από τους άλλους. Μην ταλαιπωρηθεί μέρα που είναι.....

Ταύρος
Καλό φαγητό να έχει και παντού πάει! Την γαλοπούλα του δεν τη θυσιάζει εύκολα. Το ξημέρωμα πάντως θα τον βρει στο κρεβατάκι του να... χωνεύει.

Δίδυμοι
Με μεγάλη παρέα, αλκοόλ, μουσική, χορό και πολύ κέφι αλλά και φλερτ μέχρι πρωίας... Μετά θα πάει και για ένα καφεδάκι με τους νέους του «φίλους».

Καρκίνος
Συντροφιά με τον σύντροφό του σε old fashion περιβάλλον οικογενειακής θαλπωρής: Δώρα, γλυκά, χαμόγελα, σόγια, παιδιά, σκυλιά, γατιά... all included!

Λέων
Αφού βάλει τα καλά του θα διαλέξει το πιο glamour party με σαμπάνια, gourmet finger food, κυριλέ κόσμο και φυσικά φώτα, πολλά φώτα...

Παρθένος
Με τους κολλητούς σε φιλικό σπίτι με full πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα να παίζει χαρτάκι και επιτραπέζια μέχρι το ξημέρωμα. Όχι δεν θα ξενερώσει άμα χάσει...

Ζυγός
Όπου τον καλέσουν! Απαιτήσεις δεν έχει οπότε θα ακολουθήσει την παρέα... Πάντως θα πει ότι πέρασε καλά ό, τι και να κάνει!!

Σκορπιός
Θα διοργανώσει ρεβεγιόν στο σπίτι του στο οποίο θα είναι όλα «στην τρίχα». Ο ίδιος βέβαια θα θέλει 3 μέρες μετά να μαζέψει και να ξεκουραστεί.

Τοξότης
Σε κάποιον εξωτικό προορισμό να μαθαίνει νέα ήθη και έθιμα και να σκέφτεται... τι θα κάνει του χρόνου τέτοια μέρα.

Αιγόκερως
Σε δεξίωση μαζί με συναδέλφους να κάνει -θετική πάντα- αποτίμηση της χρονιάς, να θέτει νέους στόχους και να επιβεβαιώνει πόσο καλός υπάλληλος είναι.

Υδροχόος
Αρνείται να «πάει με το ρεύμα» και να γιορτάσει... Θα «χτυπήσει» όμως 2 - 3 πάρτι τύπου τραβάτε-με-κι-ας-κλαίω στα οποία θα γίνει η ψυχή της παρέας.

Ιχθύες
Θα κάνει κάτι «χαλαρό» και οικογενειακό. Δεν πολυκαταλαβαίνει την ιδιαιτερότητα τηςβραδιάς οπότε θα την αντιμετωπίσει όπως ένα συνηθισμένο βράδυ.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...