4 Μαρ 2014

Φτιάξτε ο ένας το κέφι του άλλου με τέσσερις κινήσεις!!

Μη νομίζεις ότι το μόνο εύκολο σε μια σχέση είναι να σου χαλάσει η διάθεση. Άλλο τόσο εφικτό είναι δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και να νιώσεις καλύτερα στη στιγμή. Αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία και να βάλεις λίγο το χεράκι σου για να αλλάξει το κλίμα.........

Όλοι/ες έχουμε τη μαγική ικανότητα να αλλάζουμε την ατμόσφαιρα προς το καλύτερο με τον προσωπικό, μοναδικό μας τρόπο. Οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι απλές αλλά εγγυημένα αποτελεσματικές, αρκεί να υπάρχει αγάπη: 

Φτιάξε του το κέφι
  1. Τόνισέ του για άλλη μια φορά το χαρακτηριστικό που θαυμάζεις σε εκείνον (τα λόγια θαυμασμού είναι κάτι που κανένας άντρας δε βαριέται ποτέ να ακούει). Μην παραλείψεις επίσης να του πεις πόσο τον εμπιστεύεσαι.
  2. Υλοποίησε σε ανύποπτο χρόνο μια επιθυμία που σου είχε εκφράσει από παλιά (από το να του μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό μέχρι να του φτιάξεις την ερωτική ατμόσφαιρα που του αρέσει).
  3. Άνοιξε την πόρτα της καρδιάς για να φύγει ένας κρατημένος θυμός, μια διαφωνία ή μια δυσαρέσκεια και κάνε του ένα παιχνιδιάρικο και χαλαρό πείραγμα. Έτσι θα ελαφρύνεις το βάρος τυχόν δυσάρεστων γεγονότων και θα του δείξεις με πικάντικο τρόπο ότι ασχολείσαι μαζί του.
  4. Χρησιμοποίησε σκανταλιές και πονηρά, εφηβικά κόλπα για να τον προσελκύσεις ερωτικά. Είναι ένας τρόπος που παραπέμπει στα πιο νεανικά χρόνια και ξυπνάει ευχάριστες μνήμες ανέμελων εποχών.
Φτιάξε της το κέφι
  1. Φρόντισε τον εαυτό σου. Οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι οι άντρες μετά από κάποιο χρόνο στη σχέση αφήνουν τον εαυτό τους ατημέλητο. Κάνε λοιπόν ένα μπάνιο με μυρωδάτο σαπούνι της αρεσκείας της, φόρεσε τα ρούχα που της αρέσουν και δείξε της ότι το κάνεις μόνο για εκείνη.
  2. Περπάτησε μαζί της κρατώντας την αγκαλιά ή προσφέροντάς της το μπράτσο σου. Αυτή είναι μια συνήθεια που τείνει πλέον να εκλείψει, όμως είναι μια τρυφερή κίνηση που θα την ξαφνιάσει ευχάριστα και αρέσει σε κάθε γυναίκα.
  3. Υποσχέσου της πως, όταν θα κάνεις κάτι που τη νευριάζει, θα μπορεί να σου επιβάλλει μια…ποινή, δηλαδή να της κάνεις κάτι που την ευχαριστεί. Συζητήστε μαζί (με παιχνιδιάρικο τρόπο) τι θα μπορούσε να είναι αυτό.
Κάνε τα πρώτα δειλά (αλλά αποτελεσματικά) βήματα στο slow sex. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.
Πηγή : goldenmag
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...