12 Μαρ 2014

35 Τρόποι για να φορέσετε Κίτρινο Πανωφόρι!!

Το κίτρινο είναι το πιο φωτεινό χρώμα της παλέτας -το χρώμα του ήλιου του στοιχείου που μας δίνει ζωή- που πάντα θα κρατάει τον φωτεινό ρόλο σε κάθε μας outfit. Τι καλύτερο λοιπόν από το να χρωματίσουμε μια εμφάνιση μας με ένα πανωφόρι σε αυτό το χρώμα? Είτε είναι χειμώνας δίνοντας χρώμα στις μουντές ημέρες του με ένα κίτρινο παλτό, είτε είναι Midi season επιλέγοντας ένα πιο ελαφρύ μαντό!!....
Χρώμα ζωντανό και χαρούμενο, συμβολίζει την έμπνευση την χαρά την ευτυχία την φιλία την ενέργεια, τη δημιουργικότητα, το θάρρος και την καλή διάθεση.
Εξάλλου οι κίτρινες τροφές είναι και αυτές που μας φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν κέφι (μπανάνες, καλαμπόκι, λεμόνια, πιπεριές).
Επίσης ευνοεί τη συγκέντρωση και τη μελέτη αφού είναι το χρώμα της πνευματικής διαύγειας, της έμπνευσης, της οργάνωσης.
Στην χρωματοθεραπεία λέγεται ότι καθαρίζει από τις τοξίνες, τονώνει το νευρικό σύστημα, την αυτοεκτίμηση και διώχνει τις φοβίες.
Επίσης σύμφωνα με το Feng Shui, το κίτρινο ανήκει στα γιανγκ χρώματα, τα χρώματα δηλαδή που δίνουν τον ενθουσιασμό ή την θετική ενέργεια που απαιτείται για να κάνουμε κάτι ή για να κινητοποιηθούμε!
Με τι χρώματα να το φορέσετε:
Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που δύσκολα δεν θα ταιριάξει με κάποιο άλλο χρώμα, έτσι λοιπόν εύκολα δημιουργεί όμορφες εμφανίσεις, αφού συνδυάζεται με τα περισσότερα!
Πηγαίνει πολύ με μπλε, σιέλ, μωβ, μαύρο, γκρι, λευκό, καφέ, χρυσό.
Αποφύγετε καλύτερα το πράσινο, γιατί εκτός από πολύ έντονος, είναι και αρκετά “ψυχρός” συνδυασμός.
Από την άλλη, το κόκκινο το ροζ και το πορτοκαλί δημιουργούν ένα εξίσου έντονο αποτέλεσμα αλλά είναι πιο γλυκά χρώματα και άρα δημιουργούν ένα πιο γλυκό outfit.
Όσον αφορά τα αξεσουάρ, το κίτρινο δένει πολύ ωραία με χρυσά κοσμήματα, και συγκεκριμένα κίτρινο χρυσό και λιγότερο με ροζ ή κόκκινο χρυσό.
Φορέστε το λοιπόν με :

1. Xρώμα!
Συνδυάστε το με ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ που έχουν χρώμα για ένα πιο φωτεινό outfit
2. Ρίγες, πουά ή άλλο pattern!
Κλασσικό λευκό μαύρο ή και λευκό μπλε. Ένα πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα και με το πουά να δημιουργεί πολύ cute-chic αποτέλεσμα!
3. Γήινα χρώματα!
Τέλος μπορείτε να το φορέσετε με πιο κλασσικά ουδέτερα χρώματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...