26 Φεβ 2014

Διακοσμήστε τους χώρους σας με Χρώματα σαν Ζαχαρωτά!!


Διακόσμηση στους πιο απαλούς τόνους του πράσινου, ροδακινί, σιέλ και ροζ. Διακοσμήστε τους χώρους σας με ουδέτερα χρώματα για να εξισορροπηθούν οι παστέλ αποχρώσεις. Αντανακλούν το φως και δημιουργούν μια φωτεινότητα και έτσι ο χώρος φαίνεται μεγαλύτερος και πιο ελαφρύς. Εμπνευστείτε από τις 10 σύνθετες εικόνες!!...

Όλα αυτά τα χρώματα σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αν τα διακοσμήσετε, θα έχετε ένα κομψό και όμορφο αποτέλεσμα.
Απαλά και γλυκά χρώματα, δίνουν μια soft, μοντέρνα πινελιά στον προσωπικό σας χώρο….
Μια vintage πολυθρόνα στο χρώμα της μέντας ιδιαίτερα εντυπωσιακή, µονοπωλεί το ενδιαφέρον της γωνιάς κοντά στο στο παράθυρο.... δηµιουργήσετε γύρω της τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την αναδείξετε σε επίκεντρο. Θα την προβάλετε βάφοντας απαλόχρωµα τους τοίχους, θα την ταιριάξετε µε μια συρταριέρα του ίδιου χρώματος και ολοκληρώστε την εικόνα µε μια γλάστρα και μαξιλαράκι από βελούδο.
Σκορπίστε µαξιλάρια επάνω στους καναπέδες και στις πολυθρόνες, τοποθετήστε αντικείµενα μαξιλαράκια και ταπετσαρία στους τοίχους, στους ίδιους χρωματικούς τόνους και αναζητήστε, ένα κρυστάλλινο κρεµαστό φωτιστικό για να το κρεμάσετε σε θέση που να αντανακλά όταν θα το ανάβετε.Ένα είναι σίγουρο ότι σ' αυτό το καθιστικό θα ξεκουράζεστε και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώνει πάντα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...