25 Φεβ 2014

Δημοσκοπήσεις μέχρι την παραμονή…

Μέσα στα επόμενα 24ωρα το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών.
Ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως η κυβέρνηση θα άρει.......
την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση το διαδίκτυο δεν είχε την δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας παραμονές τον εκλογών, υποστήριζε ότι ήθελε με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει».

Ο Σγουρός είναι ένας κακός περιφερειάρχης
Ο υπουργός Εσωτερικών τάχθηκε κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γ. Σγουρό για την περιφέρεια Αττικής «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».

Ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε πως ο νυν περιφερειάρχης δεν έχει όραμα και πρόσθεσε ότι «από το νέο ΕΣΠΑ θα μοιραστούν περιφέρειες και δήμοι το 30% καταλαβαίνετε ότι η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας χρειάζεται κάτι καλύτερο και κάποιον που να έχει όραμα για την Αττική».
Πηγή : real.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...