25 Φεβ 2014

Προς αποχώρηση μετά το Μουντιάλ o Σάντος

Πιθανότατα το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θα είναι η τελευταία διοργάνωση του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Αυτό γιατί εντείνονται οι φήμες περί αποχώρησής του Πορτογάλου προπονητή μετά......
το τέλος του Μουντιάλ και επιστροφής του σε συλλογικό επίπεδο.

Αρνητική θα είναι όπως φαίνεται η απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση του συμβολαίου και παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού και μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, δηλαδή στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Σάντος, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει σε συλλογικό επίπεδο, πιθανότατα την Τετάρτη θα δώσει την απάντησή του στον Γιώργο Σαρρή, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Πορτογάλο ως τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από Θεσσαλονίκη μεριά.

Το δεδομένο είναι πως ο Φερνάντο Σάντος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας και παρά την πρόταση της ΕΠΟ για παραμονή στον πάγκο για τα προκριματικά του επόμενου Euro, όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα περάσει από την πόρτα της εξόδου μετά από μία άκρως επιτυχημένη θητεία.

Οσον αφορά στους πιθανούς αντικαταστάτες του Σάντος, η ΕΠΟ έχει κάποιες λύσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από Ευρώπη μεριά. Ο Σάκης Τσιώλης είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει, ενώ είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξένος και ο επόμενος προπονητής της ελληνικής ομάδας.
Πηγή : contra.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...