24 Φεβ 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

"Η αγάπη είναι ζωή και αν δεν έχεις αγάπη, δεν έχεις ζωή".
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.......

ΚΡΙΟΣΓενικά: Δεν είναι πάντα εύκολο να αφήνετε τον αυθορμητισμό σας να κυριαρχεί στην καθημερινότητά σας - η λογική συχνά σας μπλοκάρει.
Έρωτας: Η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν αυτές τις ημέρες να είναι κάπως δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν θέλετε δεν μπορείτε να την κουμαντάρετε. Ο Ζυγός επίσης σας την έχει δώσει γιατί είναι πολύ αναποφάσιστος.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πρέπει να είστε λιγότερο αυθόρμητοι και μάλλον χρειάζεστε αυτή την περίοδο είτε έναν λογιστή να τον έχετε εύκαιρο είτε έναν ευέλικτο συνεργάτη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Ακολουθείτε συχνά τη λογική σας, γεγονός που έχετε διαπιστώσει ότι σας ταιριάζει. Με τον τρόπο αυτό νιώθετε ασφάλεια, όμως ειδικά σήμερα έχετε την αίσθηση ότι θα η λογική θα σας προφυλάξει και δεν θα πληγωθείτε.
Έρωτας: Μπορεί να μην δείχνεστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί δεν σας αρέσει και να περιμένετε να δείτε και τα δικά του συναισθήματα. Για αυτό πιθανόν να είστε αρκετά συντηρητικοί και συγκρατημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πετύχετε αυτό που θέλετε και ο λόγος είναι ότι ξεκινάτε με καλές προοπτικές. Κάτι που περιμένατε πιθανόν να γίνει εύκολα αλλά να θυμάστε ότι χωρίς προσπάθεια δεν έρχεται το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχετε βάλει την καλή σας φορεσιά και περιφέρεστε από εδώ και από εκεί γιατί θέλετε οπωσδήποτε να κερδίσετε την καλή γνώμη των γύρω σας. Η υποστήριξη που θα έχετε από ένα πρόσωπο πιθανόν να σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις ή μια παρουσίαση που πρέπει να κάνετε.
Έρωτας: Έχετε στο μυαλό σας ότι αν δεν φερθείτε έξυπνα και πολύ συντηρητικά ίσως χάσετε την υπόθεση από έναν Αιγόκερω και για αυτό προσπαθείτε να είστε αντάξιοί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσεγμένη και σεμνή εμφάνιση μπορεί να μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Τώρα οτιδήποτε κάνετε χρειάζεται μια μεγαλύτερη οργάνωση, χωρίς όμως να βλέπετε το οτιδήποτε σαν εμπόδιο ή σαν λάθος κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Ασχολείστε γενικά με ομάδες ή τα κοινά γιατί θέλετε να βοηθήσετε άτομα ή ένα σκοπό.
Έρωτας: Η αναποφασιστικότητα που μπορεί να έχετε ίσως διαδεχτεί τον αυθορμητισμό και να κάνετε κάτι πολύ εξτρίμ. Ο Κριός θα είναι αυτός που θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που μπαίνετε σε πορεία, μερικές φορές τα δεδομένα αλλάζουν και σας αναγκάζουν να κάνετε κάτι τολμηρό ίσως και παρακινδυνευμένο αλλά δεν μπορείτε με άλλο τρόπο να ξεφύγετε από τον ανταγωνισμό ή τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η σημερινή μέρα ίσως να σας φαίνεται κάπως τυποποιημένη και όχι ουσιαστική αλλά έστω κι έτσι θα δείτε ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα προσόντα σας.
Έρωτας: Η πιθανή εμπλοκή με έναν Αιγόκερω μπορεί να σας προβληματίζει γιατί δεν θέλετε να κάνετε κάτι που δεν θα είστε ο εαυτός σας. Ο Ιχθύς επίσης είναι πολύ κοντά σας αρκεί να μην σας βάλει μέσα στα δικά του παιχνίδια γιατί θα σας μπερδέψει περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην πάτε από εδώ και από εκεί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να χάσετε το στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Στέκεστε περισσότερο στα πόδια σας και επειδή είστε σίγουροι για κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνετε δεν θα αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει. Μπορεί να βρείτε ένα χόμπι που θα σας αρέσει και ίσως για λίγο να ξεχαστείτε.
Έρωτας: Η φιλοσοφία ενός Καρκίνου πιθανόν να σας αρέσει πολύ περισσότερο από παλιά. Αν βρεθείτε κοντά θα δείτε ότι όλα ρέουν πολύ πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σχετική οικονομία που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε να βρίσκετε μια άκρη δεν θα είναι ικανή να βάλει φρένο σε εσάς που θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για δική σας δουλειά.

ΖΥΓΟΣΓενικά: Έχετε μια συγκράτηση ή ευαισθησία απέναντι σε οικογενειακά θέματα. Ο χώρος σας μπορεί να σας καταπιέζει γιατί ίσως δεν βρίσκετε την αρμονία που έχετε ανάγκη.
Έρωτας: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι υπάρχουν αποστάσεις ή εσείς νιώθετε μοναξιά από την απομάκρυνση ενός προσώπου από δίπλα σας. Ο Αιγόκερως δεν εξυπηρετεί ακριβώς τα γούστα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές είστε χύμα και ίσως τώρα πρέπει να γίνετε περισσότερο τυπικοί και σωστοί. Αν συνεργάζεστε με Ιχθύ μην εκπλαγείτε καθόλου αν δεν συμφωνεί σε αρκετά πράγματα μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε τον τρόπο, σήμερα, να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Ακόμα και την διατροφή σας μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε, αν το θελήσετε. Οι φιλοδοξίες σας θα βγουν στην επιφάνεια, όμως δεν θα νιώθετε πίεση.
Έρωτας: Η ξαφνική παρουσία ενός Κριού ίσως ταράξει την ησυχία σας και από εκεί που είστε ήρεμοι να μετατραπείτε σε θηρία. Πιθανόν να μάθετε κάποιες πληροφορίες για ένα πρόσωπο που ήσασταν μαζί και τελικά να ξεκαθαρίσει κάτι που κρυβόταν εδώ και καιρό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την ανάγκη να πάρετε μέτρα προφύλαξης ή να κάνετε ένα προϋπολογισμό για το πόσα πρέπει να χαλάσετε για κάτι συγκεκριμένο που σας απασχολεί. Το καλό είναι ότι θα έχετε κέρδος από μια συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Είστε αρκετά σοβαροί γιατί ο στόχος σας είναι να πετύχετε κάτι που θα σας αναβαθμίσει και εσάς και την οικογένειά σας. Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να έχετε αποτελέσματα σε ό, τι κάνετε.
Έρωτας: Είστε κάπως συγκρατημένοι και δεν θέλετε να εκτεθείτε γιατί εσείς νιώθετε πράγματα ενώ το άλλο πρόσωπο δεν εκδηλώνεται. Για αυτό θα κρατήσετε τους τόνους σε χαμηλό επίπεδο κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας φιλοδοξία μπορεί να βγει στην επιφάνεια και πιθανόν να ανατρέψει τους τρέχοντες στόχους σας, ανεβάζοντας τον πήχη παραπάνω. Πάντως αν τηρήσετε κάποιες αποστάσεις σε μια συνεργασία πιθανόν να έχετε κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που έχετε θετικότητα και αυτοέκφραση για αυτό η οποιαδήποτε εκκεντρικότητα πιθανόν και να σας ενθουσιάσει γιατί νιώθετε την ανάγκη να ξεφορτωθείτε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταπιέζει. Ίσως κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας που θα σας ευχαριστήσει.
Έρωτας: Δεν σας αρέσει να δημοσιοποιείτε την ιδιωτική σας ζωή και γενικά οτιδήποτε αφορά στη σχέση σας κι ίσως βγει ξαφνικά στην επιφάνεια κάτι που κρύβατε καιρό. Η σύγκρουση με τον Κριό είναι πιθανή αλλά μετά θα βγει σε καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει μεγάλο αγώνα για να μαζέψετε γύρω σας συνεργάτες που τους εμπιστεύεστε το ζητούμενο όμως είναι να κερδίσετε και κάτι. Και ίσως αν υπάρχουν πολλά «εγώ» ή παράλογες απαιτήσεις να μην βγάλετε τα χρήματα που περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Χρειάζεστε τη φιλία, κυρίως κάποιων ατόμων που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από εσάς για την ζωή ή να είναι από άλλη κοινωνική τάξη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Μερικές φορές τα καταφέρνετε και κρατάτε τις φιλοδοξίες σας κρυφές.
Έρωτας: Ενώ ανταποκρίνεστε σε έναν Καρκίνο πιθανόν να μην μπορείτε να βρείτε κάποια φόρμουλα επικοινωνίας. Από την άλλη το Λιοντάρι μπορεί να κουμαντάρει καλύτερα τα συναισθήματά σας αλλά οι κοινές κοινωνικές σας εμφανίσεις μπορεί να μην σας αρέσουν και τόσο πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφιερωθεί στο να προγραμματίσετε καλύτερα τον χρόνο σας με στόχο να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Η συμμετοχή ενός φίλου μπορεί να είναι απαραίτητη για την κατανόηση κάποιων πραγμάτων.

ΙΧΘYΕΣ Γενικά: Είστε σε καλή φάση, οπότε θα ξεκινήσετε με ένα προγραμματισμό με στόχο την προσωπική σας εξυπηρέτηση και γενικά με το να νιώθετε καλά και μέσα σε όρια.
Έρωτας: Η αντιφατική συμπεριφορά του παρελθόντος και κυρίως ενός Διδύμου μπορεί τώρα να μπει σε καλύτερη φάση και να μην έχετε τόσες διακυμάνσεις. Η επαφή με Ζυγό πιθανόν να σας κουράζει γιατί δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι τολμάτε και ρισκάρετε σε θέματα που γνωρίζετε -και αυτό το διάστημα εκ των πραγμάτων μαθαίνετε πάρα πολλά, θα δείτε ότι χωρίς να το καταλάβετε τα έσοδα σας θα αυξηθούν.
Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...