25 Φεβ 2014

Miles of smiles-Μίλια από χαμόγελα της Μυκονιάτισας Μαρίνας Πετρή για την Κυπριακή Κοινότητα του Λονδίνου

«Μίλια από Χαμόγελα» είναι ο τίτλος της πολιτιστικής εκδήλωσης της Μαρίνας Πετρή στο Λονδίνο με φιλανθρωπικό για την κατασκευή ενός μελλοντικού Ελληνικού σχολείου για παιδιά του Λονδίνου, στις 27 Φεβρουαρίου 2014 που θα λάβει χώρα στο Βόρειο Λονδίνο.......
στην αίθουσα εκδηλώσεων the PENRIDGE SUITE.

Με παρουσίαση έργων ζωγραφικής, παιδικών βιβλίων και εικαστική παράσταση της Μαρίνας Πετρή για την Ελληνική παράδοση. Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την συντήρηση του Ελληνικού σχολείου της κοινότητας των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στο Ένφιλντ, που έχει με ζήλο αναλάβει ο Έλληνας Κύπριος κος Κυριάκος Πιτσιελής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και λήξει στις 10 το βράδυ. Στις 6 θα γίνει μικρή εισήγηση για το νόημα της εκδήλωσης με συρραμμένα κείμενα φράσεις σημαντικών Ελλήνων και Διεθνών προσωπικοτήτων για την παιδία την φτώχια τον πολιτισμό την ανθρωπιά με επιμέλεια και ανάγνωση από τους Χαράλαμπο Κατσαλά και την καλλιτέχνη Μαρίνα Πετρή.
Θα ακολουθήσει παράσταση, εικαστική περφόρμανς, με βάση ένα παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Πετρή «Παναγιά η Αγγελοχτισμένη » από τη Μύκονο. Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη και οργάνωση των κυρίου Κυριάκου Πιτσιελή και της κας Αλέκας Μπούργαλη στο the Penridge suite. 470 Bowes Rd, London N11 1NL, United Kingdom, phone: +44 20 8362 0881+44 20 8362 0881, info@thepenridge.co.uk

Τα «μίλια από χαμόγελα», miles of smiles έχουν στόχο την ποιό ευπαθή και ανυπεράσπιστη ομάδα ανθρώπων στην Ελλάδα και Κύπρο, τα παιδιά. Σε μία περίοδο, που η έλλειψη της υλικής και πνευματικής τροφής κάνει τα παιδιά που ζούν τη δίνη της φτώχιας ριζώνει για πάντα στις ψυχές τους ο φόβος, η θλίψη και η αβεβαιότητα της κοινωνίας, ένα είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προσφοράς και δράσης για να δώσει λίγη ανθρωπιά.

Η ποιό μικρή πράξη προσφοράς έχει το Θείο χάρισμα και την συμμετοχή για το μέλλον και σε μια αντίσταση στον αφανισμό της Ελληνικής φυλής.
Η ζωγράφος και συγγραφέας Μαρίνα Πετρή κατάγεται από τη Μύκονο, έχει σπουδάσει ζωγραφική στην Σχολή Καλών τεχνών στην Αθήνα, το Royal College of Art στο Λονδίνο και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΕΕΔΕ στην Ελλάδα, με διεθνή καριέρα στον χώρο της τέχνης.
Μεγάλο μέρος του έργου της είναι αφιερωμένο στην προώθηση και στήριξη του Ελληνικού πολιτισμού και στα παιδιά.
Για περισσότερες πληροφορίες
Μαρίνα Πετρή : 0030- 6978 054 6280030- 6978 054 628
Αλέκα Μπούργαλη : 0044 -7939 315 1150044 -7939 315 115
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...