9 Οκτ 2013

Δώστε διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας

Πως μπορείτε να διατηρήσετε ζωντανό το χρώμα των μαλλιών για περισσότερο διάστημα.
Οι περισσότερες βαφές μαλλιών και ειδικά τα φωτεινά χρώματα, δεν διαρκούν πολύ, ξεθωριάζουν και αλλάζουν. Είτε κάνατε τη βαφή σας στο κομμωτήριο ή στο σπίτι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο αν δεν περιποιείστε σωστά τα μαλλιά σας........


Δείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας για περισσότερο διάστημα φωτεινό, ζωντανό και όπως ήταν στην αρχή:

1. Η θερμότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην φθορά του χρώματος. Όταν λούζεστε αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό καθώς και τα συχνά λουσίματα.

2. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Ειδικά αν επιλέξετε ένα κατάλληλο για το χρώμα των μαλλιών σας ακόμα καλύτερα.

3. Χρησιμοποιήστε μαλακτικό μαλλιών κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, ειδικά για το χρώμα των μαλλιών σας. Τα σωστά ενυδατωμένα μαλλιά διατηρούν περισσότερο το χρώμα τους.

4. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά και αφυδατωμένα το πιο πιθανό είναι το χρώμα να ξεθωριάσει γρήγορα. Μην αμελείτε την καθημερινή ενυδάτωση των μαλλιών με ειδικές κρέμες και serum.

5. Ο μεγαλύτερος εχθρός των βαμμένων μαλλιών είναι ο ήλιος, ακόμα και το χειμώνα. Χρησιμοποιήστε ειδικές λοσιόν σπρέι ή λακ μαλλιών με δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Πριν βγείτε από το σπίτι ψεκάστε λίγο πάνω στα μαλλιά.
Πηγή: jenny.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...