27 Ιουλ 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Αν και αυτό το post βγαίνει στον αέρα από το κρεβάτι του πόνου δε θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς την αγαπημένη σας στήλη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Τελειώνει και ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού με τη διάθεσή σας στο κατακόρυφο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών...

Όπως κάθε εβδομάδα είμαστε εδώ να σας παρουσιάσουμε τα δέκα καλύτερα dance τραγούδια από την Ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Η δε live παρουσίασή τους κάθε Κυριακή στο Club Rua από το party Summer Camp δεν έχει προηγούμενο. Και την προηγούμενη Κυριακή δώσατε βροντερό παρόν για την αγαπημένη σας στήλη.

Ας περάσουμε όμως στην παρουσίαση των TOP – 10 όπως εσείς τα διαμορφώσατε. Στο νούμερο ένα για αυτή την εβδομάδα στα ξένα dance hits έχουμε το εκπληκτικό τραγούδι Casablanca από Low Deep T.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :
1. Low Deep T – Casablanca

 2. Helena Paparizou –
Save me (This is an S.O.S)

3. Phatjack feat Drew –
Sunshine

 4. Hector feat. Yalena –
It’s you again

5. Bang La Decks – Utopia
 

6. DiGi feat Marianna Vlg -
Died In Your Arms

7. Housetwins feat. Courtney Parker & RiskyKidd – Rhythm is a dancer 


8. Playmen feat. Hadley –
Gypsy Heart

9. Daft Punk feat. Pharell Williams – Get lucky (Chris IDH & Dino MFU Summer Disco edit

 

10. Village Girls vs Andrea T Mendoza Feat. AJ - La Isla Bonita
Συνεχίζοντας με το Ελληνικό TOP – 10 έχουμε τον εκπληκτικό Στέφανο Δημοσθένους να μας λέει για σένα μόνο με ένα πολύ δυνατό dance τραγούδι.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε 
το Ελληνικό TOP – 10


1. Στέφανος Δημοσθένους –

Για σένα μόνο
 

2. Vegas – Ακόμα


3. Μιχάλης Χατζηγιάννης –

Η αγάπη δυναμώνει
 

4. Νικηφόρος - Φτάνω στον Θεό (Silentman Official Remix) 

 5. TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – 

Πες πως με θες

 6. Κώστας Μαρτάκης – 

Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ 
(Mark Angelo Summer remix)

 7. Master Tempo feat. Sin – 

Παίρνω φωτιά

 8. Stavento feat. Δήμος Αναστασιάδης – Βουτιά στο κενό


 9. Rec – Εδώ (Payback Remix)


 10. Bo feat. Shaya - 

Καλοκαιρινή Καρδιά
 
Έτσι διαμορφώσατε τα TOP – 10 για την εβδομάδα που μας πέρασε. Σειρά έχει το nonstop DJ set μας όπου αυτή την εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε έναν από τους master της techno μουσικής. Τον Ricardo Villalobos. Ένας εξαίσιος μουσικός παραγωγός αλλά και DJ σε ένα μοναδικό set στο Sunwaves Festival της Ρουμανίας.

Τις οδηγίες τις ξέρετε. Ακολουθείτε το παρακάτω link και δυναμώνετε τα ηχεία σας!!!




Με αυτό το εκπληκτικό DJ set φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko.

Φυσικά και σας περιμένουμε στη live παρουσίαση των TOP – 10 την Κυριακή στο Club Rua στο party μας Summer Camp για να τα πούμε και από κοντά. Καλές διακοπές σε όσους φεύγουν τώρα για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις και καλή συνέχεια διακοπών σε όσους τις έχουν ξεκινήσει ήδη. Τέλος να πούμε χρόνια πολλά στους Παντελήδες και τις Παντελίτσες που έχουν την ονομαστική τους γιορτή σήμερα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...