27 Ιουλ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/7

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το σημάδι μιας καλής ενέργειας είναι ότι εκ των υστέρων φαίνεται αναπόφευκτη» Robert Louis Stevenson
Μόνο αυτοί που θα ρισκάρουν να πάνε μακριά, θα δουν τελικά μέχρι που μπορεί να φτάσουν.
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα...

ΚΡΙΟΣ
Μια νέα ενέργεια, πιθανόν πολύ δυναμική, θα μπει για σήμερα τουλάχιστον στη ζωή σας. Για αυτό θα πάρετε μεν ενέργεια αλλά ίσως και φόρα και θα θέλετε να διαλύσετε κάποια πράγματα. Να είστε προσεκτικοί γιατί χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί οι οποίοι σίγουρα θα αποτρέψουν το αδιέξοδο, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω. Είναι σημαντικό να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια. Στις συνεργασίες και στις σχέσεις θα χρειαστεί να είστε πολύ πιο λογικοί και λιγότερο εύθικτοι. Ίσως ένα αναπάντεχο, γεγονός κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, να σας ωθήσει σε κάποιες αποφάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η ξαφνική παρουσία ενός Κριού ή κάποιες αποκαλύψεις που θα τις κρατήσετε μόνο για σας σίγουρα θα χαλάσουν κάποιες ισορροπίες. Ο Κριός και ο Ζυγός μπορεί ξαφνικά να μετατραπούν σε πολύ σοβαρές σχέσεις. Ίσως να κρατήσετε κρυφή μια επικοινωνία με ένα άτομο που το γνωρίζατε από το παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι να μην χαλάσετε κάποιες επαφές που σας δημιουργούν ισορροπίες και ασφάλεια. Τα αιφνίδια γεγονότα πρέπει να μάθετε να τα διαχειρίζεστε κι ίσως από αυτό να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση θα σας ενθουσιάσει πιθανόν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Έχετε ιδιαίτερες δυνάμεις γιατί θα αναπτύξετε καινούργιες πρωτοβουλίες. Αυτό θα σας δώσει μια νέα ώθηση και ίσως να ξεμπλοκάρετε από μια κατάσταση η οποία σας καταδυναστεύει. Το δόσιμο θα είναι ιδιαίτερο και ίσως κινηθείτε πιο ελεύθεροι από συναισθηματικές ευαισθησίες, για αυτό τολμήστε την αλήθεια και μη φοβηθείτε. Ίσως να αλλάξετε τελείως ένα οικονομικό πρόγραμμα που σας επιβάρυνε μέχρι τώρα. Μια καινούργια φιλία θα σας ενθουσιάσει και επειδή θα γίνει ξαφνικά και αναπάντεχα μπορεί να σας ωθήσει σε καινούργια κατεύθυνση ή νέα ενδιαφέροντα. Η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό θα συνεχίσει να είναι για σας πολύ σημαντική.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα, γιατί έτσι θα γλυτώσετε από δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να εξελιχτούν σε ιστορίες που δεν θα κοντρολάρονται εύκολα. Όσο και ν' αναζητάτε την αλήθεια, καλό είναι να γίνει σε ήπιους τόνους γιατί μπορεί να σας αποκαλυφθεί κάτι ξαφνικό και πολύ σημαντικό. Ίσως ο Κριός σας δώσει κάτι διαφορετικό και πολύ ιδιαίτερο. Η παρορμητική σας δύναμη σίγουρα θα σας κάνει να σπάσετε κάποια όρια και ταμπού.
 
ΛΕΩΝ 
Είστε πολύ δραστήριοι και έντονα κινούμενοι προς μια κατεύθυνση, η οποία θα σας βοηθήσει λόγω μιας έντονης και ισχυρής διαίσθησης ή καθοδήγησης. Ένα θέμα με το εξωτερικό θα ολοκληρωθεί και ίσως τώρα κάνετε μια νέα αρχή που θα σας φέρει μεγάλο κέρδος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε αισιόδοξοι και πολύ θετικοί. Η δύναμή σας θα εκφραστεί επιτέλους και ίσως να μην φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν και πάλι σε μια ηγετική θέση. Αυτό μπορεί να αφορά και σε εσωτερικό επίπεδο, αφού θα τολμήσετε να ξεκόψετε μια άρρωστη κατάσταση. Ο Κριός θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μια ξαφνική επαφή με την αλήθεια και ίσως αυτό γίνει αφορμή για μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Χρειάζεται όμως να μην αφήσετε την παρόρμησή σας να χαλάσει έναν ήδη στρωμένο δρόμο, κυρίως με ένα Καρκίνο ή με ένα άτομο από την οικογένεια σας. Μπορεί να σας θεωρήσουν όλοι πολύ εκκεντρικούς και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς. Ίσως να βρείτε λύσεις πάνω σε θέματα οικονομικά, που σίγουρα θα είναι πολύ πρωτοποριακές, αλλά δεν σημαίνει ότι θα αποφύγετε το κόστος. Η ισορροπία θα είναι κάτι πολύ δύσκολο σήμερα και οι καταστάσεις μπορεί να απαιτήσουν από εσάς να δώσετε γροθιά στο κατεστημένο.
 
ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερη ημέρα για σας, αφού οι απαιτήσεις ενός Κριού θα σας βγάλουν έξω από τα δεδομένα σας. Αν δεν λειτουργήσετε με την αλήθεια, ίσως να πιεστείτε να κάνετε κάτι που θα επιφέρει μια κατάσταση, την οποία εδώ και καιρό φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε. Η σχέση σας μπορεί να απαιτεί ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και τώρα θα πρέπει να μπείτε μπροστά για να κάνετε κάτι το ξεχωριστό. Όσο πάντως κουκουλώνετε ένα θέμα, τόσο θα σας κουράζει περισσότερο. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας ωθήσει σε γκρίνια και μουρμούρα. Η πιθανή σύγκρουση μπορεί να μην αποφευχθεί αν δεν είστε ψύχραιμοι και διπλωμάτες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο βγει μπροστά και αναζητάτε κάτι πολύ συναρπαστικό να σας ενθουσιάσει. Ίσως να είστε πιο φλογεροί από ποτέ για αυτό δεν θα κρατιέστε. Η γνωριμία με ένα νεώτερο άτομο θα σπάσει τα διάφορα ταμπού που κουβαλάτε και θα σας βάλει σε μια νέα κατάσταση. Καλό είναι να μην θεωρήσετε τίποτε δεδομένο, γιατί έτσι θα δεχτείτε πιο εύκολα όλες τις πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Η τόλμη που θα έχετε στη σχέση σας με έναν Κριό θα σας απελευθερώσει από πολλές προκαταλήψεις και σκουριασμένες πεποιθήσεις. Είναι καλό να κάνετε κάτι καινούργιο σε επίπεδο διατροφής.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Πολύ δυναμική ημέρα για σας, αφού θα πάρετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και αυτό θα σας δώσει κάτι πολύ καινούργιο σε επίπεδο ρίσκου. Πιθανόν να έχετε διάθεση να παίξετε και να φλερτάρετε. Αν είστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σας τραβήξουν σαν μαγνήτης. Η δράση πάνω σε ένα νέο και πρωτοποριακό θέμα θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα σας ανανεώσει αλλά συγχρόνως θα σας ενδυναμώσει ψυχικά. Η σχέση με τα παιδιά θα είναι έντονη και πολύ αποτελεσματική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Έντονα συναισθήματα και συγχρόνως μεγάλη φόρτιση και πιθανά νεύρα. Αυτό θα είναι το κεντρικό στίγμα της ημέρας. Πιθανό να κάνετε πολύ περισσότερα σπορ και ίσως να έχετε διάθεση να είστε πιο ριψοκίνδυνοι. Καλό είναι να μην τσιμπήσετε σε κανέναν καυγά και να είστε πιο προσεκτικοί στην οδήγηση. Ίσως να κάνετε αποκαλύψεις ενός μυστικού που κρατάτε εδώ και καιρό. Η επαφή με έναν Κριό θα σας δώσει αφορμή για εκμυστηρεύσεις που πιθανόν να πληγώσουν. Πάντως είναι σημαντικό να πάρετε μια πρωτοβουλία για μια νέα γνώση η οποία θα είναι πολύ πρωτοποριακή και ιδιαίτερη. Πιθανό να ασχοληθείτε πιο έντονα με κομπιούτερ και οτιδήποτε έχει σχέση με επικοινωνία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Προσπαθείτε μέσα από νέες πληροφορίες να αποκτήσετε καινούργια στάση απέναντι στα πράγματα. Επειδή είστε άτομα των πρωτότυπων καταστάσεων, σίγουρα θα σας συγκινήσει μια καινούργια γνώση ή επαφή με άτομα που έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο να σας πουν. Η σχέση με Ζυγό μπορεί να γίνει πιο έντονη και ίσως να γίνουν εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Μπορεί να θεωρήσετε ανούσιες ή κουραστικές πολλές πρακτικές υποθέσεις που έχετε να λύσετε, κυρίως με οικογενειακά θέματα και να κάνετε πίσω. Αυτό θα σας απομονώσει από την πραγματικότητά σας. Μπορεί προς στιγμή να δείτε τη φυγή σαν λύση, αλλά, μακροπρόθεσμα, θα χαλάσετε οτιδήποτε έχετε προσπαθήσει τόσο καιρό.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Έχετε τάσεις επανάστασης και αυτονόμησης. Οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές και κυρίως αν έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Μπορεί να γίνετε κατά κάποιο τρόπο αρκετά απαιτητικοί και πιεστικοί με τα θέλω σας. Το Λιοντάρι και ο Ζυγός θα έρθουν πιο κοντά σας, γιατί δεν θα έχετε τόσο μπερδεμένη συμπεριφορά. Επειδή γενικά δεν είστε σίγουροι αρκετές φορές τι θέλετε, τώρα βάζετε κάποια όρια και κινείστε σε πιο ξεκάθαρη βάση. Η συναισθηματική σας φύση βέβαια πάντα επικρατεί και ίσως να σας δεσμεύσει αν έχετε δώσει την υπόσχεσή σας σε ένα πρόσωπο. Μπορεί και να φοβάστε να πάρετε αποφάσεις για να μην πληγωθείτε και συγχρόνως πληγώσετε.
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...