28 Ιουλ 2013

Πως να βαφτείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!!

Όπως έχουμε τονίζει πολλές φορές, το καλοκαιρινό μακιγιάζ βασικά θέλει χρώμα, αν και μπορείτε να επιλέξετε και ένα πιο nude στυλ. Τι γίνεται όμως όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές; .....

Το μακιγιάζ αλλοιώνεται πολύ εύκολα και το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο που γυαλίζει, με μάσκαρα που τρέχει, μέικ απ που φεύγει και χρώμα που χάνει την φωτεινότητα του.

Αυτή η αλλοίωση οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή λιπαρότητας του δέρματος, η οποία δημιουργείται προκειμένου να αντικαταστήσει η επιδερμίδα σας την χαμένη υγρασία της λόγω της θερμοκρασίας.
Μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα αυτό το πρόβλημα και πως; 
- Μια πολύ καλή λύση είναι η χρήση αδιάβροχων προϊόντων όπως σκιές ματιών, ρουζ και μάσκαρας, τα οποία έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στη λιπαρότητα και δεν ξεθωριάζουν, ούτε μουτζουρώνουν.
- Επίσης, το να βάλετε μέικ απ σε στρώσεις, θα κάνει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει περισσότερο, ενώ αν δεν θέλετε να βαρύνετε τόσο πολύ την επιδερμίδα σας (πράγμα που είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε), μπορείτε να δοκιμάσετε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα σε συνδυασμό με μια μη λιπαρή πούδρα.
- Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά απορροφητικά μαντιλάκια, τα οποία έχουν την ιδιότητα να απορροφούν την λιπαρότητα με αποτέλεσμα να μπορείτε πανεύκολα να διορθώσετε τη γυαλάδα που σας προκαλεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...