31 Ιουλ 2013

Επιτέλους ασφαλτόστρωση στην Μύκονο!!

Ηχήστε καμπάνες!!! Όχι δεν έγινε κάποιο θαύμα απλά ο κ. Περιφερειάρχης έστειλε δύο φορτηγά άσφαλτο και όπου ... φθάσει!
Μετά από επαναλαμβανόμενες πιέσεις της Δημάρχου κας Ειρήνης Γρυπάρη στη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ιδιαίτερα κατά την διήμερη επίσκεψη του κ.Μαχαιρίδη στη Μύκονο, για το οδικό δίκτυο της λακκούβας, του μπαλώματος και της κακοτεχνίας που βάζει ......

σε κίνδυνο τους δικυκλιστές και αναγκάζει τους οδηγούς αυτοκινήτων να μετρούν ζημιές σε λάστιχα, ζάντες και αναρτήσεις ξεκίνησε αυτό που έχουν χρέος να κάνουν δηλ.«την αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος» .

Οι ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο (Παλιός και Νέος Περιφερειακός και Άνω Μεράς) που συντηρείται από την Περιφέρεια και λόγω του περιορισμένου ασφαλτικού υλικού, στην περιοχή Ρόχαρη και αν "περισσέψει" στο μύλο του Πεντάρα, στον Κόρφο και στον δρόμο της Άνω Μεράς.
Μπαλώματα μεν, αλλά μπρος στο... τίποτα

Επιτέλους να δοθεί τέλος στις «αναρμοδιότητες» μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, καθεστώς που οδηγεί τους δρόμους στην κακή συντήρηση και την εγκατάλειψη και τους πολίτες σε ατελείωτη ταλαιπωρία.
 
Όσο για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο(ευθύνη της Περιφέρειας) και την έλλειψη καθοδηγητικών πινακίδων, που θα διευκολύνουν τους επισκέπτες ..οι παροιμίες έχουν πλούσιες απαντήσεις.

***Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες με παρέμβαση της Δημάρχου θα προκηρυχθεί πρόχειρος διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια σκυροδέματος χρήσης 2013, όπως αναλυτικότερα περιγράφεται στις προδιαγραφές της μελέτης.(Διαβάστε ΕΔΩ)
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...