30 Ιουλ 2013

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Α.Ο Μυκόνου

Την Δευτέρα 29/7 το απόγευμα τελέστηκε στο δημοτικό στάδιο του Κόρφου ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Ο Μυκόνου για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά ενόψει του πρωταθλήματος 2013-14 στη football leaque (2) στο οποίο συμμετέχει και ........
ακολούθησε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πρωθιερέα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Μαραγκό, ο οποίος ευλόγησε τους παρευρισκομένους .... 
 Δείτε video:
.........και στη σύντομη προσλαλιά του μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Πατέρα κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε εγκάρδια στους αθλητές, στους προπονητές και στο Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου,καλή δύναμη για την νέα αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και νίκες.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου,κος Αλέξανδρος Κουκάς όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, στελέχη της ομάδας, ο προπονητής κος Παχατουρίδης, οι βοηθοί του και οι παίκτες αλλά και πολλοί φίλοι του συλλόγου που με την παρουσία τους έδειξαν την αγάπη που τρέφουν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Νησιού μας.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της αγωνιστικής προετοιμασίας με την καθοδήγηση του προπονητή Θεόδωρου Παχατουρίδη και των συνεργατών του.
Ευχόμαστε στη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες ,τους φροντιστές και τους φιλάθλους του Α.Ο. Μυκόνου καλή αγωνιστική χρονιά στη football leaque (2), με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες.
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...