30 Ιουλ 2013

Οι σχέσεις του γάμου και της οικογένειας βελτιώνονται αληθινά όταν εξαφανίζεται η νωθρότητα

Οι σχέσεις του γάμου και της οικογένειας βελτιώνονται αληθινά όταν εξαφανίζεται η νωθρότητα. Όταν αρχίζει η νωθρότητα είναι ψυχολογικό σημάδι ότι ένα μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης ασχολείται με κάτι μυστικό. Όταν ένας άνδρας αρχίζει να γίνεται νωθρός, ο μισός του εγκέφαλος είναι μακριά από τη γυναίκα του και από τα προβλήματα και τις ευθύνες του......

Η νωθρότητα σημαίνει κρύψιμο εξαιτίας κάποιας εσωτερικής σύγκρουσης ή μυστικής κατάληψης. Για να διώξει αυτήν τη σύγκρουση ή τη μυστική κατάληψη ο άνδρας πρέπει να ασχοληθεί με μια πολύ σκληρή εργασία – να βάψει το σπίτι, να περιποιηθεί τον κήπο, να χτίσει ή κάτι παρόμοιο.

Αν δείτε ότι τα παιδιά σας γίνονται τεμπέλικα, μπορεί να σημαίνει ότι έχουν σεξουαλικά προβλήματα, ότι συμβαίνουν μυστικά πράγματα, ή θέλουν να ονειροπολούν και να ζουν με παραισθήσεις όλη τη μέρα. Κρατήστε τα απασχολημένα και βάλτε τα να κάνουν πράγματα, έτσι ώστε να ελευθερωθεί η πίεση και να διατηρήσουν την υγεία τους.

Τα παιδιά που προοδεύουν περισσότερο, είναι εκείνα που οι γονείς τους τα κρατούν απασχολημένα με το να βοηθούν στην κηπουρική, στη ξυλουργική, στις δουλειές του σπιτιού και σε κάθε είδους εργασία. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μένουν απασχολημένοι κάνοντας πράγματα με τα χέρια τους και επιζητώντας να εκτελούν εργασίες κάθε εβδομάδα.

Αυτές οι εργασίες μπορεί να είναι το βάψιμο του σπιτιού, η επισκευή καθισμάτων, οτιδήποτε. Αν δεν υπάρχει τίποτε να γίνει στο σπίτι, μπορούν να βοηθούν τους γείτονες. Ένας γονέας μπορεί να δηλώσει ότι τα παιδιά του μπορούν να κάνουν πράγματα για τους γείτονες. Με αυτόν τον τρόπο τα κρατάει αληθινά υγιή.

Ο μόχθος είναι ένας μυστικός τρόπος για να μειώσουμε το έγκλημα. Στη διάρκεια των σχολικών διακοπών μερικοί νέοι είναι ιδιαίτερα αδρανείς. Υπάρχουν χρήματα, μπίρα, πρόχειρο φαγητό, πάρτι. Μπλέκονται με σεξ, ναρκωτικά, εγκλήματα και κλοπές, επειδή δεν υπάρχει αρκετός μόχθος για να απασχοληθούν.

Για να εμποδίσουμε τα προβλήματα στους νέους πρέπει να εργάζονται στην επιχείρηση του πατέρα τους, στον κήπο, ή να κάνουν δουλειές του σπιτιού ή επισκευές μετά το σχολείο, τα σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι. Για να διατηρήσουν τις αξίες και την υγεία τους πρέπει αληθινά να μοχθούν.

Μερικές φορές η νωθρότητα προκαλείται από ένα φυσικό πρόβλημα, όπως είναι η αναιμία ή η έλλειψη βιταμινών ή μετάλλων. Αυτό πρέπει να ελεγχθεί. Αλλά αν η υγεία είναι καλή, η νωθρότητα μπορεί να θεραπευθεί μέσω συνεχούς μόχθου.

Οι υγιείς γυναίκες εργάζονται συνεχώς. Ποτέ δεν χαζεύουν ούτε βαριούνται. Αν δείτε ότι γίνεστε νωθροί, εξετάστε τον εγκέφαλό σας. Ίσως εκεί μέσα γίνεται κάποια σύγκρουση.

Οι οικογένειες εκείνες που παραμένουν μαζί, το πετυχαίνουν επειδή εργάζονται μαζί συνεχώς. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάτι να κάνουν, φτιάχνουν σχέδια και εργάζονται. Τα παιδιά θα πρέπει να εργάζονται απ’ την ηλικία των δυο ετών.

Ποτέ μην πείτε στα παιδιά σας, “Εγώ θα μαζέψω τα πιάτα και θα καθαρίσω το σπίτι. Εσύ πήγαινε και διασκέδασε”. Βάλτε τα να δουλέψουν. Όπου υπάρχει μόχθος, εκεί εκδηλώνεται ο Θεός. Όπου υπάρχει τεμπελιά, εκεί είναι ο σατανάς. Ολόκληρη η οικογένεια προοδεύει μέσω κοινού μόχθου.
Πηγή : elenastral.com
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...