29 Ιουλ 2013

Τα 5 ρούχα που πρέπει να πάρω μαζί στις διακοπές μου!!

Ήρθε η ώρα να πακετάρουμε για να πάμε διακοπές!! Αρχίζοντας λοιπόν την προετοιμασία πρέπει αρχικά να υπολογίσουμε τα ρούχα μας ανάλογα με τις μέρες που θα λείπουμε για διακοπές και να επιλέξουμε κομμάτια της γκαρνταρόμπας τα οποία θα μπορέσουμε να φορέσουμε παραπάνω από μια φορές αλλά συνδυασμένα με διαφορετικό τρόπο....

Καλό θα είναι να παίρνουμε μαζί μας ρούχα τις ίδια χρωματικής γκάμας για να μπορούμε να τα ταιριάζουμε εύκολα μεταξύ τους και συνήθως αυτό το πετυχαίνουμε με ρούχα γήινων και παλ αποχρώσεων όπως και με τα λευκά τα οποία θα ταιριάζουν και άψογα με το μαύρισμα μας!

Αυτό σημαίνει χαλάρωση, άνεση, ξεγνοιασιά, παραλία, ανέμελες βόλτες που πάντα πρέπει να συνοδεύονται από το προσωπικό μας στυλ, αλλά χωρίς την καταπίεση της τέλειας στιλιζαρισμένης εμφάνισης.
Θα δούμε λοιπόν τα 5 βασικά κομμάτια που θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ρούχα που με εύκολους συνδυασμούς θα μας γλυτώσουν από το να μεταφέρουμε αδίκως όλη την ντουλάπα μας στο νησί.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και τίποτα δεν πρόκειται να σας λείψει στις διακοπές!
Το καφτάνι ή η τουνίκ.... Αέρινα εύκολα ρούχα και με τους σωστούς συνδυασμούς φοριούνται και στην παραλία αλλά και το βραδάκι για ποτό!
Τα  σορτσάκια ή οι βερμούδες ... αναμφίβολα τα πιο βολικά ρούχο των διακοπών. Φοριούνται με ένα τοπ και το μαγιό μας αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό και το βράδυ με τις πλατφόρμες μας και ένα  ριχτό μπλουζάκι.
Το ρομαντικά αέρινα φορέματα... δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για αυτά mini ή maxi. Με εντυπωσιακά σανδάλια είναι ότι πρέπει για τις βόλτες στο νησί.
Οι παντελόνες... πολύ τις μόδας φέτος και το νησί είναι το κατάλληλο μέρος να τις τιμήσουμε.
Τα μακριά και αέρινα μπλουζάκια... Oσο πιο πολλά τόσο πιο καλά! δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο στην βαλίτσα και μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα και στην παραλία αλλά και το βράδυ συνδυασμένα με πολλά καλοκαιρινά κοσμήματα όπως τα μακριά κολιέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...