10 Μαρ 2013

Τα πιο σέξι αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Επιτέλους η εποχή που μπορείς να μεταμορφωθείς έφτασε! Οι Απόκριες είναι εδώ και εσύ δεν έχεις παρά να ετοιμαστείς να βρεις ποιο είναι το πιο σέξι αποκριάτικο μακιγιάζ που σου ταιριάζει! H πιο δημιουργική ίσως εποχή του χρόνου έφτασε: οι Απόκριες! Τώρα μπορείς να μεταμορφωθείς στα πάντα!....

Από σέξι πειρατίνα μέχρι μπαλαρίνα του μαύρου Κύκνου φυσικά με το κατάλληλο μακιγιάζ που ολοκληρώνει το αποκριάτικο σου κοστούμι! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις τα πιο σέξι αποκριάτικα μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο και τις απόκριες!!
Σαν άλλη Μέριλιν: 
μια κλασική, εύκολη και σίγουρα σέξι περίπτωση για τις Απόκριες είναι φυσικά το να ντυθείς Μέριλιν Μονρό! 

Δε θα χρειαστείς για το μακιγιάζ σου παρά τα βασικά: αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μέικ-απ στην ακριβώς ίδια απόχρωση με αυτή τη δέρματος σου, φλογερό κόκκινο κραγιόν σε scarlet red απόχρωση, μια ελίτσα που μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω από τα χείλη και όχι πολύ λεπτό αλλά σχετικά γεμάτο φρύδι για να ολοκληρώσεις το λουκ και είσαι έτοιμη! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σου ζητάνε αυτόγραφο στο αποκριάτικο πάρτι!
Εντυπωσίασε σαν μπαλαρίνα με το μακιγιάζ από τον "Μαύρο Κύκνο"!
Σαν μπαλαρίνα:  
πάντα σου άρεσε το μπαλέτο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερες ποτέ να κάνεις μαθήματα; Δεν πειράζει καθόλου! Ντύσου μπαλαρίνα αλά Νάταλι Πόρτμαν τις Απόκριες να σου φύγει και το απωθημένο και εντυπωσίασε με το μακιγιάζ σου τον καλό σου που θα σου ζητάει να του χορέψεις όλο το βράδυ!

Πώς θα το πετύχεις:  
με όπλο σου το άι-λάινερ δημιούργησε τις εξωτερικές γωνίες για τα μάτια του «Μαύρου Κύκνου» περνώντας με το μολύβι σου από το ύψος του φρυδιού και προς τα έξω με φορά προς το αυτί. «Γέμισε» όπως στη φωτογραφία τα κενά που δημιουργούνται ανάμεσα στις γραμμές με μαύρη κρεμώδη σκιά και μια ασημί σκιά γέμισε τα κενά. Για να πετύχεις το λουκ δώσε έμφαση στις γραμμές και χρησιμοποίησε απαλό ρουζ για τα μάγουλα και έντονο κραγιόν για τα χειλάκια και είσαι έτοιμη να χορέψεις!
Θα σου πιώ το αίμα: 
μετά το Twilight και την τρέλα που ακολούθησε με την ταινία αυτή όλες θέλουν σαν τρελές το pale look! Φέτος λοιπόν τις Απόκριες ντύσου σέξι βαμπίρ και όλοι θα σου ζητάνε να τους πιείς το αίμα!

Πώς θα πετύχεις το λουκ:  
φυσικά το apel look απαιτεί λευκή, κατάλευκη επιδερμίδα, σκούρο κόκκινο στα χείλη και φυσικά απόλυτη απουσία ρουζ. Προαιρετικά μπορείς να ζωγραφίσεις το αίμα που τρέχει από τα δαγκώματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγόρι σου θα σου ζητάει συνέχεια να του κάνεις δαγκωματιές!
Που είναι ο κακός ο λύκος οέο; 
H κοκκινοσκουφίτσα έχει επανέλθει! 
Στολή σέξι με υπονοούμενο που θα κάνει σίγουρα τούρμπο τον καλό και που ευτυχώς για εσένα είναι πολύ εύκολο να πετύχεις το μακιγιάζ της.

Στην περίπτωση της κοκκινοσκουφίτσας δεν απαιτείται ειδικό μακιγιάζ,
 
αφού η αψεγάδιαστη επιδερμίδα και το σέξι φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι τα βασικά που πρέπει να εφαρμόσεις! 
Πηγή:womenonly
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...