28 Μαρ 2013

Κλείνει το Windows Live Messenger

Τέλος εποχής στις 8 Απριλίου για το πάλαι ποτέ MSN σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Microsoft! [update]
Όπως είναι γνωστό η Microsoft είχε ήδη επιβεβαίωσεi τα σχέδιά της στο παρελθόν να αποσύρει εντελώς την υπηρεσία Windows Live Messenger ώστε να ενοποιηθούν όλες τις οι υπηρεσίες μέσω...
του Skype. 

Ο αμερικανικός κολοσσός πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αυτό θα γίνει οριστικά στις 15 Μαρτίου. Μέσω ενός email σ’ όλους τους χρήστες του Messenger αυτή την εβδομάδα, η Microsoft αναφέρει ότι η υπηρεσία θα σταματήσει εντελώς τη λειτουργία της σε παγκόσμιο επίπεδο εκτός από την Κίνα, όπου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Η Microsoft προτρέπει τους υπάρχοντες χρήστες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν άμεσα το Skype για άμεσα μηνύματα και βίντεοκλήσεις ώστε να είναι γι’ αυτούς πιο ομαλή η μετάβαση.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρήστες θα πρέπει το προσεχές χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Skype. Η εταιρία είχε κυκλοφορήσει προσφάτως μια αναβαθμισμένη έκδοση του Skype για τα Windows 8 και για τα Windows Phone. Μελλοντικά πρόκειται να υπάρξει και Outlook.com υποστήριξη, αλλά και ένας ειδικός Xbox client που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του αργότερα μέσα στο έτος.

[Αρχική δημοσίευση]

Σύμφωνα με ενημερωτικό email της Microsoft, το Windows Live Messenger θα κλείσει στις 8 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη θα ολοκληρωθεί υποχρεωτικά η συγχώνευση με το Skype, όπου και θα μεταφερθούν οι επαφές σας.

[update]
Πηγή: gameworld

Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...