9 Μαρ 2013

Ο Έλληνας που μάγεψε την κόρη του Εμίρη

Είναι ο Έλληνας που γοήτευσε μία από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ, γεγονός που μέχρι τώρα γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τα φτερωτά βέλη του έρωτα τους τρύπησαν την καρδιά το καλοκαίρι που μας πέρασε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Πρωταγωνιστές του love story, που θα μπορούσε να είναι και σενάριο χολιγουντιανής αισθηματικής ταινίας είναι.......

το μοντέλο, Γιάννης Κεχαγιάς και η 30χρονη Φατιμά.

Ο Γιάννης Κεχαγιάς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους μόδιστρους στον κόσμο, όπως ο Giorgio Armani και ο Thiery Mugler. Τα τελευταία χρόνια πάντως αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του τραγουδιού και πριν από δυο μήνες κυκλοφόρησε το single του με τίτλο «Ξαναγεννήθηκα».

Η Φατιμά από την πρώτη στιγμή έδειξε να γοητεύεται από τον Γιάννη και αφού εξέφρασε τον θαυμασμό της, τον προσκάλεσε στο παλάτι της στο Κατάρ προκειμένου να δώσει το «παρών» στα γενέθλιά της και να τραγουδήσει για εκείνη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της.

Εκείνη την εποχή όσοι τους έβλεπαν να μιλούν οι δυο τους έλεγαν ότι γεννιόταν ένας φλογερός έρωτας. Όμως η Φατιμά έπεσε σε «βράχο» καθώς ο Γιάννης Κεχαγιάς δεν έδωσε happy end σε αυτό τον έρωτα. 


Ο λόγος; Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, ακόμη και αν τα συναισθήματά του για την κόρη του Εμίρη ήταν δυνατά, ο λόγος που δεν προχώρησε αυτή η σχέση είναι το γεγονός πως ο Γιάννης δεν άφηνε με τίποτα την Ελλάδα. 
Πηγή: ESPRESSO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...