30 Ιαν 2013

Πως να κάνετε σωστή χρήση κρέμας προσώπου

Η κρέμα ημέρας είναι ένα από τα πιο σημαντικά καλλυντικά μιας γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η χρήση της ξεκινάει από πολύ νωρίς, από την εφηβεία και φτάνει μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Ωστόσο, η επιλογή της πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ενός ειδικού, ο οποίος θα κρίνει ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, την ηλικία σας και τις ανάγκες της ποια είναι η καταλληλότερη για εσάς. Γι’ αυτό μην επιλέγετε με βάση ......
την άποψη μιας φίλης ή την τσέπη σας. Είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε καθόλου παρά να επιλέξετε κάποια που μπορεί να σας κάνει ζημιά.

Όσον αφορά τώρα το σημαντικότερο κομμάτι, που είναι η σωστή εφαρμογή της κρέμας, πρέπει να είστε επίσης πολύ προσεκτική. Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν ένα πολύ απλό, αλλά εξίσου σημαντικό λάθος. Εφαρμόζουν την κρέμα τους μόνο στο πρόσωπο, ξεχνώντας εντελώς την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Μεγάλο λάθος, διότι και οι εν λόγω περιοχές έχουν ανάγκη για φροντίδα και ενυδάτωση. Έτσι, μην ξεχνάτε να βάζετε κρέμα και σε αυτά τα σημεία, κάνοντας απαλές ανοδικές κινήσεις από την βάση του λαιμού προς το σαγόνι.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να φοράτε την κρέμα σας καθημερινά και ειδικότερα πριν το μακιγιάζ σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να βάζετε και κρέμα ματιών, έτσι ώστε να αποφύγετε την δημιουργία ρυτίδων.

Κλείνοντας, ας αναφέρουμε μερικά extra tips για την φροντίδα της περιοχής του λαιμού. Καλό θα ήταν να τον καθαρίζετε καθημερινά, να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με έμφαση στους καλοκαιρινούς μήνες και να προσέχετε την στάση του σώματος σας. Μια καμπουριασμένη στάση με γειρτό το κεφάλι προς τα εμπρός, δημιουργεί χαλάρωση στους μύες και επομένως δημιουργία ρυτίδων.


Πηγή : beautetinkyriaki.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...