31 Ιαν 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Από την Χριστίνα Δημοπούλου 
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη από το πρωί στο ζώδιου του συμβιβασμού και της συνεργασίας, το Ζυγό δείχνει ότι σήμερα θα έχετε την τάση να εξετάζετε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης ή επιλογής σας. Η μέρα φιλοξενεί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε σταθερά και αμετάβλητα ζώδια γεγονός που προμηνύει ισχυρές συγκρούσεις και καθυστερήσεις. Οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα είστε εκείνοι που θα αισθανθείτε περισσότερο τους περιορισμούς που θα τεθούν σήμερα....


   (κλικ για μεγέθυνση)
ΚΡΙΟΣ 
«Ανακωχή»
Οι σικ τρόποι δεν είναι του χαρακτήρα σας όμως σήμερα για να μπορέσετε να επιτύχετε κάποια συμφωνία ή συνεργασία θα είναι απαραίτητη η ευγένεια και η αβρότητα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει ότι καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με κάθε είδους ελεγκτικούς φορείς. Δώστε έμφαση σε ομαδικές δραστηριότητες και κινητοποιηθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Αγωνιώ»
Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό δείχνει αφενός την ανάγκη να παραδώσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα στη δουλειά και αφετέρου να τύχει αυτό αποδοχής. Με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων ας είστε προσεκτικοί με προϊσταμένους και αφεντικά γιατί ίσως κάποιοι γκρινιάξουν ή σας περιορίσουν. Οικονομικά κάποια θέματα θα πάνε καλύτερα αλλά το ξέρετε πως χρειάζεται χρόνος. Οι γεννημένοι του 1976 θα είστε θετικοί σε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Ας τον να λέει»
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ανανεώνει την ερωτική σας διάθεση και ευνοεί αισθηματικές γνωριμίες και επαφές. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ίσως επηρεάσει την επικοινωνία με άτομα που συνεργάζεστε στα πλαίσια της δουλειάς. Στηρίξτε τις ιδέες σας για ταξίδια, μόρφωση και πνευματικές δραστηριότητες και θα βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε να αποκαλύψετε μυστικά που συνδέονται με τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως δείτε κάποιες επαγγελματικές σας επιδιώξεις να καλύπτονται με αιθαλομίχλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Συμβουλεύομαι»
Οι σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως δεν καλύπτουν την ανάγκη σας για αρμονία όμως θα δοκιμάσετε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού προκειμένου να ομορφύνετε τόσο το χώρο σας όσο και τη διάθεση σας. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα αγαπημένο πρόσωπο ίσως αποτελέσει αφορμή για να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου ειδικού. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως δεχτείτε κάποιο πρωτότυπο δώρο.

ΛΕΩΝ 
«Συγκρούομαι»
Η επικοινωνία με τους άλλους είναι όμορφη και ευχάριστη χάρη στην Σελήνη στο Ζυγό ενώ κάποιες μετακινήσεις ίσως σας φέρουν πιο κοντά με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ωστόσο σε κατάσταση αναβρασμού βρίσκεται η σχέση με πεθερικά, γονείς και πολύ πιθανόν η απολυτότητα να φέρει δυνατές συγκρούσεις. Αισθηματικά θα αναζητήσετε μια σταγόνα ευτυχίας όμως το σύμπαν μπορεί να σας ξαφνιάσει με βροχή. Οι γεννημένοι του 1961 θα φάνει αδιάλλακτοι σε κάποιες αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Χαίρομαι»
Η ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη με οικονομικές και συγχρόνως εκλεκτικές αγορές που αποπνέουν ένα ξεχωριστό στυλ και νιώθετε πιο ωραία με αυτές. Αισθηματικά για χάρη του συντρόφου σας ίσως κάνετε μια θυσία ενώ θα έχετε την τάση να ζητήσετε την έγκρισή του για κάποια απόφαση σας. Θα προσπεράσετε κάποια προβλήματα στη δουλειά όμως κάποιοι θα επιμείνουν να εστιάζονται στο κακό αντί για το καλό. Οι γεννημένοι του 1982 θα φανείτε αισιόδοξοι σε ένα νέο άνοιγμα.

ΖΥΓΟΣ
«Πιο ψηλά»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο η μέρα είναι αφιερωμένη σε τομείς που ανεβάζουν την αυτοεκτίμηση σας στα ύψη. Στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα είτε για οικονομικούς λόγους είτε γιατί δεν θα νιώθετε ότι έχουν μάτια μόνο για εσάς. Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση συντρόφου ίσως βρείτε τον έρωτα τη στιγμή που δεν το περιμένετε και πιθανόν ίσως αλλάξει το δρόμο σας. Οι γεννημένοι του 1955 θα ζητήσετε από τους άλλους να κάτσουν και να σκεφτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Προσμένω»
Μέσα σας νιώθετε καλά και αισθάνεστε ότι τα καλύτερα έρχονται. Ωστόσο με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ίσως έρθετε σε δύσκολη θέση με πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούσατε οικογένεια σας ή δικούς σας ανθρώπους. Νέα ξεκινήματα ίσως συμβάλλουν στο να αλλάξετε χώρο, γραφείο ή να κάνετε κάποιες μεταβολές στον ήδη υπάρχοντα. Αισθηματικά οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι ονειρικές. Οι γεννημένοι του 1989 θα φροντίσετε κάποιος να σας θυμάται για όλη του τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Χαμογελώ»
Η Σελήνη στο Ζυγό δείχνει ότι σήμερα θα χαμογελάσετε γιατί θα έρθετε σε επαφή με φίλους ή θα χρωματίσετε τη ζωή σας με τα σχέδια σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, εντάσεις ή συγκρούσεις δια μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων που θα αφορούν μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν. Ερωτικά νιώθετε καλά και ο έρωτας σας φιλά με πάθος, ορμή και χάρη ταυτόχρονα. Οι γεννημένοι του 1983 θα θελήσετε να δείτε έναν πρόσωπο που υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Θα αρέσει;»
Έχετε αγωνία κατά πόσο μια δουλειά σας θα έχει απήχηση, θα αρέσει και θα αποσπάσει θετικά σχόλια από άτομα που έχουν την τελική ευθύνη ή αποφασίζουν τι θα γίνει. Η κοινωνική ζωή ίσως σήμερα αν και όμορφη να σας αγχώσει. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο πλήττει τον οικονομικό τομέα καθώς τα έσοδα της επιχείρησης που διατηρείτε ή εργάζεστε περνούν την εποχή των ισχνών αγελάδων. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως κρίνετε ότι δεν σας παίρνει να κάνετε κάτι που θα θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Δέχομαι την πρόκληση»
Δύο πόρτες έχει η ζωή και εσείς σήμερα αφήνετε και τις δύο ανοιχτές αφού ζυγίσετε τα πράγματα και κρίνετε ότι έτσι είναι καλυτέρα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει ότι επαγγελματικά ίσως δεχτείτε κάποιο βέτο που θα περιορίσει την ελευθερία επιλογών σας και θα πρέπει να αναλάβετε την πρόκληση να κινηθείτε μέσα σε πλαίσια και κανόνες. Αισθηματικά ο έρωτας σας χαμογελά και πρόκειται να σας στείλει ένα όμορφο δώρο. Οι γεννημένοι του 1949 θα δείτε μια σχέση ως κάτι ασήμαντο ή ένα ταξίδι περαστικό.

ΙΧΘYΕΣ 
«Ερωτική χημεία»
Ερωτικά μια σχέση αναθερμαίνεται και εσείς νιώθετε ότι δεν θέλετε να ξεπεράσετε το πάθος σας για ένα πρόσωπο. Οικονομικά ίσως κάνετε κάποιο συμβιβασμό με κάποιο προμηθευτή ή πιστωτή ενώ πιθανόν κάποια χρήματα να έρθουν στην κατοχή σας. Προβλήματα ίσως προκύψουν από καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή παρατάσεις που δημιούργησαν περισσότερα ζητήματα από όσα τυχόν έλυσαν. Οι γεννημένοι του 1988 άλλα θα πείτε και άλλα θα εννοείτε.
Χριστίνα Δημοπούλου
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...