30 Ιαν 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/1

Από την Χριστίνα Δημοπούλου 
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά θέματα, καθαρίζοντας και βάζοντας σε τάξη ό,τι χρειάζεται. Ο Δίας που συμβολίζει την τύχη και την εύνοια γυρίζει ορθόδρομος και δίνει ώθηση σε ζητήματα που σχετίζονται με πληροφόρηση, μετακινήσεις και σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Οι πρώτοι που ευνοείστε είστε οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου της τριάδας του Αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).....

   (κλικ για μεγέθυνση)
ΚΡΙΟΣ 
«Χωρίζω τα στοιχεία»
Δεν σας αρέσει να αναλώνεστε στις λεπτομέρειες όμως σήμερα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με λεπτοδουλειές και εργασίες που απαιτούν περισσότερο να στέκεστε παρά να κινείστε. Η κοινωνική ζωή ανανεώνεται με νέες γνωριμίες και ταξίδια που σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Ωστόσο δώσετε προσοχή σε οικονομικά θέματα και πιο συγκεκριμένα σε αυτά που σχετίζονται με φόρους, χαράτσια και δάνεια. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως δώσετε τέλος σε έναν παράνομο δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Ζω δημιουργικά»
Η δημιουργία σας τρέφει, σας δίνει ζωή και σήμερα την εκδηλώνετε με κάθε τρόπο ενώ πολλοί από εσάς θα εξειδικευτείτε σε μια νέα δραστηριότητα. Ο χώρος της εργασίας αποτελεί το πεδίο που θα φιλοξενήσει νέες ιδέες σας και θα δοκιμάσετε να σπάσετε κάποια στεγανά, εκπλήσσοντας ευχάριστα. Αισθηματικά θα ευχαριστηθείτε το χρόνο με το ταίρι σας ενώ κάποιες προτάσεις θα ανάψουν το πράσινο στην απόλαυση. Οι γεννημένοι του 1958 θα βάλετε έναν νέο επαγγελματικό στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Θυμάμαι, δεν ξέχασα»
Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την οικία και τα πρόσωπα με τα οποία μένετε μαζί. Συγχρόνως σας ωθεί να αναμοχλεύσετε το παρελθόν σε μια προσπάθεια να βρείτε λύσει για το παρόν. Μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια, σεμινάρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως και επαφές με πρόσωπα που ενασχολούνται με τεχνολογία, πληροφορική και καινοτόμα ενδιαφέροντα. Οι γεννημένοι του 1987 θα αποκρύψετε κάτι από τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Σε έχω διαγράψει και είμαι καλά»
Σήμερα έχετε ανάγκη να αλλάξετε θέση και να σβήσετε με τη γομολάστιχα της ευτυχίας όλες τις αρνητικές σκέψεις. Θα ανατρέψετε τα δεδομένα, θα αντιδράσετε σε συμπτώματα χρόνιας φθοράς και θα πείτε «άντε γεια» στα παλιά. Δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του αντίθετα θα προσέξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αισθηματικά ίσως κάποια καβγαδάκια να ανάψουν τη σπίθα του πάθους. Οι γεννημένοι του 1987 θα αφοπλίσετε τους άλλους με την ειλικρίνεια σας.

ΛΕΩΝ 
«Διακρίνω ευκαιρίες»
Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο θα εξετάσετε τις ευκαιρίες που έχετε για να αυξήσετε τα οικονομικά σας ενώ ίσως κάνετε κάποια έξοδα για απολύμανση, καθαριότητα και τακτοποίηση. Μέσα από μια σχέση θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανοίξετε νέους δρόμους σε ενδιαφέροντα σας. Συγχρόνως, ίσως αναπτυχθεί ανταγωνισμός με πρόσωπα που ξεκινούν κάτι νέο χωρίς να ζητήσουν τη γνώμη σας. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ηλικιωμένων προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Το θέλω τέλειο! Γίνεται; Φυσικά.»
Χωρίς λάθη, παραλείψεις και ψεγάδια θέλετε να είναι σήμερα κάτι με το οποίο ασχολείστε και το οποίο σχετίζεται άμεσα με τους προσωπικούς σας στόχους. Θα έχετε την τάση να δείξετε το καλύτερο σας πρόσωπο σε άτομα που χρειάζονται την αρωγή σας ενώ προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ίσως αποτελέσετε τον αφανή ήρωα. Αισθηματικά ίσως νιώσετε ότι δεν είναι αργά να αλλάξετε το ρεφρέν του τραγουδιού της σχέσης σας. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως έχετε κάποιες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
«Βάζω τέλος στα παλιά»
Σήμερα αναζητάτε το τέλειο θαύμα, εκείνο που θα σας βγάλει από τον αρνητισμό, θα θεραπεύσει τις πληγές σας και θα δώσει τέλος σε προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία. Με τον Ερμή στον Υδροχόο επενδύστε σε νέες ιδέες και δοκιμάστε να ξεφύγετε από τις δαγκάνες των «πρέπει» και των «μη». Ερωτικά, θα σας θέλξουν πρόσωπα που είναι αντιδραστικά ή πηγαίνουν κόντρα σε ταμπού και προκαταλήψεις. Οι γεννημένοι του 1979 θα περάσετε τις ώρες σας με μια ερασιτεχνική απασχόληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σε καλωσορίζω στην ομάδα μας»
Πρόσωπα που έχουν αναλυτική σκέψη, έχουν την τάση να προνοούν, να βοηθούν και να λειτουργούν με σύστημα μπορεί να γίνουν φίλοι σας ή να ενταχθούν στην παρέα σας. Το σπίτι σας θα γίνει πεδίο εφαρμογής σύγχρονων τεχνοτροπιών που θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα τόσο του χώρου όσο και της διάθεσης σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με μια αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει αν θα φάτε πόρτα. Οι γεννημένοι του 1958 θα συνοδέψετε κάποιο πρόσωπο σε ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Δεν τρελαίνομαι αλλά ναι μπορώ»
Σήμερα οι απαιτήσεις στο χώρο της δουλειάς είναι αυξημένες και πιθανόν να σας ζητηθεί από κάποιο πρόσωπο που έχει την ευθύνη κάποιου έργου να βοηθήσετε ή να αναλάβετε μέρος της. Ενδιαφέροντα που για κάποιους είναι ασυνήθιστα, σχετίζονται με κάποια ομάδα ή σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από προκαταλήψεις και να ξεπεράσετε τα όρια σας θα σας ενθουσιάσουν. Ίσως κάποιες κουβέντες που θα ειπωθούν γρήγορα και χωρίς να τις σκεφτείτε να πειράξουν το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα σηκώσετε μπαϊράκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Μου αρέσει να είμαι προσγειωμένος»
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σας καθώς έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με πράγματα χρήσιμα και πρακτικά και να βάλετε γερές βάσεις σε ενδιαφέροντα που μπορούν να ανοίξουν πόρτες. Οικονομικά θέματα τα χειρίζεστε πλέον με διαφορετικό τρόπο και δείχνετε διατεθειμένοι να συζητήσετε, να ακούσετε και να πάρετε ιδέες. Οι γεννημένοι του 1980 θα κάνετε έρευνα αγοράς για ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και αντικείμενα προηγμένης τεχνολογίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Δεν ανοίγω τα χαρτιά μου»
Σχολαστικά κρυψίνοες είστε σήμερα τόσο για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όσο και στα αισθηματικά σας. Η πολυαστρία στον Υδροχόο σας επιτρέπει να βάλετε μπροστά σχέδια που θα συμβάλουν στην ανεξαρτητοποίηση σας και θα ανοίξουν το δρόμο για δραστηριότητες που θα συμβαδίζουν με τη δική σας ιδεολογία. Πολύ πιθανόν να νιώσετε σωματικά καταπονημένοι για αυτό βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως δώσετε τέλος σε μια συνεργασία ή σχέση.

ΙΧΘYΕΣ 
«Δεν θέλω πίεση»
Οι άλλοι θέλουν να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που αφορούν τόσο εσάς όσο και εκείνους και αυτό ίσως δεν σας αρέσει καθώς θα αισθανθείτε ότι σας πιέζουν ή σας αγχώνουν με τη στάση τους. Οι πλανήτες στον Υδροχόο σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές χωρίς να τις κοινοποιήσετε ή να τις αποκαλύψετε μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα. Η αισθηματική ζωή θα αποτελέσει καταφύγιο παρηγοριάς και αγάπης. Οι γεννημένοι του 1984 θα διασκεδάσετε μαζί με φίλους. 
Χριστίνα Δημοπούλου
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...