23 Αυγ 2012

Οι ''Αποσπερίτες'' ανήμερα της Παναγίας στο "Στέκι του Προέδρου"

Eλάτε να διασκεδάσουμε ανήμερα ,τα Εννιάμερα της Παναγίας,στίς 23 Αυγούστου 2012 μετά τις 12 00 μ.μ.παρέα με τους ''Αποσπερίτες'' και τον Νίκο Κοντιζά σ' ένα νησιώτικο ξεφάντωμα,στο ''Στέκι του Προέδρου'' στην Πλατεία της Άνω Μεράς Μυκόνου......
Μια μέρα γεμάτη μουσική, χορό και καλή παρέα στην φιλόξενη για όλους μας πλατεία... ελάτε να θυμηθούμε παλιές εποχές... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
''Αποσπερίτες''
Βασίλης Γρυπάρης: Βιολί -Τραγούδι
Μάριος Ζουγανέλης: Λαούτο-Τραγούδι
Λία Βερβέρογλου: Τραγούδι
Άγγελος Παπακώστας: Κρουστά
& Νίκος Κοντιζάς: Σαμπούνα

 Στη γραφική πλατεία της Άνω Μεράς,ο Θοδωρής Ζουγανέλης θα σας υποδεχτεί σε μια ατμόσφαιρα ρομαντική και φιλόξενη και θα σας σερβίρει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αιγαιοπελαγίτικη παραδοσιακή κουζίνα σε προσιτές τιμές. 
Στο "Στέκι του Προέδρου",η οικογένεια Ζουγανέλη υπόσχεται και προσφέρει στους επισκέπτες της ταβέρνας, εύγευστους  καλομαγειρεμένους ελληνικούς μεζέδες αλλά και εποχιακούς,ψητά της ώρας, καλομαγειρεμένα παραδοσιακά φαγητά ,όλα φτιαγμένα με μεράκι και τέχνη αλλά και πραγματικά αγνά υλικά της περιοχής και βέβαια το μαγικό χέρι της Κυρά Λένης που αποτελούν τον συνδυασμό των πετυχημένων συνταγών.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση !!!
Ταβέρνα το"Στέκι του Προέδρου"
Θα μας βρείτε : Πλατεία Άνω Μεράς
Διεύθυνση:Θοδωρής Ζουγανέλης
Τηλέφωνο : 22890 71925
www.steki-proedrou.com
fb: ''ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ''
Ευγενική χορηγία επικοινωνίας  Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...