18 Οκτ 2011

Ντυθείτε in fashion με λιγότερα από €150.00

Η μόδα πάντα τρελαίνει εμάς τις γυναίκες. Κάθε σεζόν νέες προτάσεις, νέες τάσεις και πώς να τα καταφέρεις να είσαι πάντα μια καλή fashionista ειδικά τις μέρες μας που τα οικονομικά όλων μας είναι λίγο ή περισσότερο «τραυματισμένα»;..
Ειδικά όσες από εμάς εργαζόμαστε και στον χώρο της δουλειάς μας υπάρχει κάποιο –ακόμα και υποτυπώδες- dress code, η ανάγκη για να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας είναι σχεδόν απαραίτητη. Πρέπει όμως και να κοστίζει μια περιουσία;
Όχι βέβαια! Υπάρχουν λύσεις για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που δεν κοστίζουν ακριβά.
Έτσι κι αλλιώς η νέα τάση στη μόδα επιβάλλει οικονομικές λύσεις και «μυαλωμένες» αγορές.
Σήμερα με τη βοήθεια του female-shop θα σας προτείνουμε ολοκληρωμένες εμφανίσεις για το γραφείο που κοστίζουν κάτω από €150.00.

1η  Πρόταση: Φόρεμα, τσάντα και παπούτσια με €133.40
Ακολουθώντας πιστά μία από τις πιο καυτές φετινές τάσεις, αυτή που μας θέλει ντυμένες στα κόκκινα, ένα ρομαντικό φόρεμα σε γραμμή Α που συνδυάζει με πολύ όμορφο τρόπο το μαύρο με το κόκκινο. Συνοδέψτε το με μια σούπερ μοντέρνα μεγάλη τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις από δερματίνη και γούνα και ξεκούραστες μπαλαρίνες από κόκκινο σουέτ με λουστρίνι στην άκρη τους. Κοκκινόμαυρους συνδυασμούς είδαμε στις πασαρέλες των γνωστότερων σχεδιαστών (Marc Jacobs, Michael Kors, Tommy Hilfinger κτλ). Άλλοι σχεδιαστές το συνδυάζουν με μαύρο ή αλλα χρώματα κι άλλοι προτιμούν τις total red εμφανίσεις. Εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε σ’ αυτή την τάση που μας φτιάχνει τόσο πολύ το κέφι. Μην αμελήσετε λοιπόν να εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις και μια κόκκινη. Τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας –με θαυμασμό ή φθόνο, αλλά τι σημασία έχει; Εσείς θα έχετε ξοδέψει συνολικά μόνο €133.40

2η  Πρόταση: Φόρεμα, μεγάλη τσάντα και μποτάκια με €149.00

Το γκρι αναδεικνύεται σε νέο μαύρο για φέτος τον χειμώνα. Το είδαμε στις πασαρέλες των Carolina Herrera, Dsquared, Mugler κ.α. Μία ακόμα τάση που είδαμε φέτος στις πασαρέλες είναι η ένταξη του λευκού μέσα στο χειμωνιάτικο ντύσιμο που γέμισε τις πασαρέλες των Channel, Alexander McQueen, Balbain κτλ. Μαζί όμως με το γκρι και το λευκό έρχεται και η τάση που θέλει να εντάξουμε στο ντύσιμό μας μερικά «ανδρικά» κομμάτια (Moschino, Cheap & Chic, Dolce & Gabbana κ.α.). Ένα νεανικό φόρεμα λοιπόν σε μαύρο χρώμα που κολακεύει πολύ την σιλουέτα με την ίσια γραμμή του με λευκές και γκρι λωρίδες. Τα συνδυάσαμε και πάλι με μια μεγάλη tote τσάντα από μαύρη δερματίνη ματ και φίδι που χωράει μέσα τα πάντα και ένα ζευγάρι androgynous μποτάκια με τετράγωνο τακούνι και γκρι ρέλια και κορδόνια. Εμφάνιση μοντέρνα αλλά και πολύ σικ που θα δώσει σε κάθε γυναίκα στο απαραίτητο business chic. Αυτό το τόσο professional look μας κόστισε συνολικά € 149.00.
 
3η  Πρόταση: Εφαρμοστό μπλουζάκι, φούστα, μποτάκια και ελαστική ζώνη με €143.90

Τα έντονα χρώματα συνεχίζουν ακάθεκτα από το καλοκαίρι και μπαίνουν με κέφι στην χειμερινή γκρανταρόμπα. Σχεδιαστές και μεγάλοι οίκοι μόδας όπως οι Balenciaga, Dolce & Gabbana, Gucci, Burberri και τόσοι άλλοι μας παροτρύνουν να βάλουμε στην καθημερινότητά μας έντονα χρώματα. Η πρότασή μας λοιπόν έχει μια νεανική φούστα σε Α γραμμή με εξωτερικά φερμουάρ και μήκος που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, συνδυασμένη με εφαρμοστό ελαστικό μπλουζάκι σε έντονο κίτρινο χρώμα (υπάρχει και σε πορτοκαλί, αλλά εμείς αγαπούμε περισσότερο το κίτρινο). Μια φαρδιά ζώνη στη μέση θα τονίσει την σιλουέτα σας. Φορέστε ένα opac καλσόν και δετά μποτάκια σε κλασσική «ανδρική» γραμμή (άλλη μια τάση της φετινής μόδας για την οποία μιλήσαμε πιο πάνω). Ένα πραγματικά νεανικό και in fashion ντύσιμο κατάλληλο όχι μόνο για το γραφείο αλλά και για να συνεχίσετε την μέρα σας με έναν απογευματινό καφέ ή σινεμά με φίλες. Όλο το ντύσιμο, συνολικά μας κόστισε € 143.90.
Πηγή :  fe-mail
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...