30 Οκτ 2011

Όποιος ψάχνει... βρίσκει! Shopping με 20, 30 ή 50 ευρώ!

Σίγουρα έχετε ενημερωθεί για το τι προτείνουν οι οίκοι αλλά και για το ποιές είναι οι τάσεις για φέτος. Το σημαντικό κομμάτι της μελέτης δηλαδη έχει γίνει οπότε αυτό που μένει τώρα -που δεν είναι και λίγο-  είναι να οργανώσεις έτσι το μπάτζετ σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε ανανεώσουν....
Η fashion editor, Σοφία Σούζα επιστρέφει δριμύτερη με ό, τι πιο μοδάτο κυκλοφορεί στην αγορά στις πιο οικονομικές τιμές και σας οργανώνει τις επιλογές που έχετε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες των 20 -30 και 50 ευρώ. Δείτε τις στιλάτες αλλά και οικονομικές προτάσεις.

Φούστα Stradivarius - Τιμή: 15.99€

Ριγέ κλος φούστα στον διαχρονικό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Για μία βραδινή έξοδο συνδύασε την με ένα μαύρο τοπ, οπάκ μαύρο καλσόν, μαύρα ankle boots, μαύρο μεσάτο σακάκι και έναν κίτρινο φάκελο.

Τσάντα Blanco - Τιμή: 19.99€

Κροκό τσάντα σε κόκκινο χρώμα με μακρύ λουράκι. Τόλμησε και συνδύασε την με ένα πράσινο σακάκι, ένα λευκό t-shirt, ένα παντελόνι τζιν σε ίσια γραμμή και μπαλαρίνες σε χρυσό χρώμα.

Σακάκι Stradivarius - Τιμή: 19.95€

Διάλεξε ένα μεσάτο σακάκι σε πράσινο χρώμα που μπορείς να το φορέσεις τόσο κατά την διάρκεια του χειμώνα όσο και την άνοιξη. Συνδύασε το με ένα καμηλό παντελόνι, καμηλό ankle boots, ένα λευκό t-shirt και μία μεγάλη καμηλό τσάντα.

Καπέλο Alexi Andriotti - Τιμή: 19.50€

Τόλμησε και φόρεσε ένα panama hat σε γκρί χρώμα με μπλε λεπτομέρειες. Μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, γκρι μπαλαρίνες, ένα λευκό τοπ και ένα εμπριμέ φουλάρι.

Φουλάρι buldoza.gr - Τιμή: 19.00€

Επένδυσε σε ένα εμπριμέ φουλάρι για να ανανεώσεις το στυλ σου. Φόρεσε το με ένα ψηλόμεσο καμηλό παντελόνι, καμηλό μοκασίνια, μία λευκή μπλούζα και μία μεγάλη πράσινη δερμάτινη τσάντα.

Μπλούζα Blanco - Τιμή: 17.99€

Ριγέ μπλούζα με print σε ασπρόμαυρο συνδυασμό. Για ένα casual street look φόρεσε την με ένα κόκκινο παντελόνι, μαύρα ankle boots και ένα μαύρο σακάκι.


Με μόλις 20 ευρώ μπορείτε να προσθέσετε κάποια μοδάτα αλλά βασικά αξεσουάρ στην ντουλάπα σας όπως είναι το σακάκι σε έντονο χρώμα, η κομψή τσάντα αλλά και πολλά t-shirts, μαντήλια ακόμα και φούστες. Με 20 ευρώ και με μερικά trendy αξεσουάρ πολύ εύκολα και ανανεώνεσαι κι άμα μπορείτε και θέλετε, μπορείτε να πάρετε παραπάνω από ένα, και η ντουλάπα σας να σας προσφέρει περισσότερες επιλογές. 

Jacket H&M - Τιμή: 29.95€

Για τις πρώτες κρύες ημέρες διάλεξε ένα αμάνικο jacket σε κόκκινο χρώμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με μία ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα, ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, μαύρες μπαλαρίνες και μία λευκή δερμάτινη τσάντα.

Γόβες Blanco - Τιμή: 25.99€

Φέτος το snake skin είναι πολύ της μόδας σε αξεσουάρ αλλά και κυρίως κομμάτια. Επέλεξε ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες με snake skin και φόρεσε τες με ένα μικρό μαύρο φόρεμα.
Βραχιόλι asos.com - Τιμή: 25.00€

Εντυπωσιακό βραχιόλι σε χρυσό χρώμα με τυρκουάζ πέτρες που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Για μία επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με ένα τυρκουάζ φόρεμα μέχρι το γόνατο, χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα χρυσό clutch.

Παπούτσια Oxford Style Fullah Sugah - Τιμή: 24.90€

Αν είσαι οπαδός του androgynous style που είναι πολύ στην μόδα για τον χειμώνα που έρχεται ένα ζευγάρι oxford style παπούτσια σε μαύρο-μπεζ θα σε ενθουσιάσει. Φόρεσε τα με ένα μαύρο cigarette παντελόνι, ένα μπεζ τοπ, ένα μαύρο σακάκι και μία μπορντώ κροκό τσάντα.
Clutch Alexi Andriotti  - Τιμή: 24.50€

Για τις βραδυνές σου εξόδους προτίμησε να κρατήσεις ένα clutch σε μαύρο χρώμα και πορτοκαλί-σιέλ λεπτομέρειες. Φόρεσε το με ένα πορτοκαλί φόρεμα μέχρι το γόνατο σε άλφα γραμμή, μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots και ένα μαύρο παλτό.
Παντελόνι Fullah Sugah - Τιμή: 22.50€

Παντελόνι σε ενδιαφέρον κόψιμο και ιδιαίτερη πράσινη απόχρωση. Συνδύασε το με ένα μπεζ ζιβάγκο, ένα χρυσό μακρύ μενταγιόν, μπεζ oxford style παπούτσια και μία μεγάλη μπεζ δερμάτινη τσάντα.

Με 30 ευρώ μπορείτε να επιλέξετε και να αποκτήσετε όλα τα μοδάτα αξεσουάρ και ρούχα για φέτος, όπως είναι τα ίσια παπούτσια σε ανδρικό στιλ, το αμάνικο γιλέκο αλλά και το ψηλόμεσο παντελόνι!  Με το που βλέπεις την εικόνα και συνδυάζεις στο μυαλό πως η τιμή από το βραχιόλι φίδι για το μπράτσο είναι 30 ευρώ είναι δύσκολο να μπορέσεις να αντισταθείς!

  Ankle Boots Zara - Τιμή: 49.95€

Ένα ζευγάρι ankle boots είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Διάλεξε ένα σε γκρι χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα.
Καπέλο Accessorize - Τιμή: 49.00€

Για ένα girly chic outfit διάλεξε ένα retro καπέλο σε κόκκινο χρώμα. Θα δείχνει υπέροχο με ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτες και έναν κόκκινο φάκελο.

Φόρμα Ολόσωμη Fullah Sugah - Τιμή: 44.90€

Μία ολόσωμη φόρμα σε κεραμιδί χρώμα είναι καλύτερα να φοριέται απογευματινές ή βραδυνές ώρες. Συνδύασε την με nude ψηλοτάκουνες γόβες και έναν nude φάκελο.
Φόρεμα Mango - Τιμή: 39.95€

Μην διστάσεις να φορέσεις έντονα χρώματα κατά την διάρκεια του χειμώνα. Ένα φόρεμα σε πορτοκαλί χρώμα και διακριτικό φλοράλ είναι ότι πρέπει. Φόρεσε το με nude ψηλοτάκουνες γόβες και ένα nude παλτό.
Τσάντα Fullah Sugah - Τιμή: 39.90€

Chic κροκό τσάντα σε ιδιαίτερη μπλε απόχρωση. Για ένα business look συνδύασε την με ένα γκρι παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, ασημί σκουλαρίκια και μπλε ψηλοτάκουνες γόβες.
Ζακέτα Achilleas Accessories - Τιμή: 36.90€

Ριγέ μάλλινη ζακέτα στον εκρηκτικό συνδυασμό του μαύρου και του μπλε. Θα δείχνει πολύ ωραία με ένα μαύρο skinny παντελόνι, μαύρες μπαλαρίνες και μία μεγάλη κόκκινη τσάντα.

Και η κατηγορία των 50 ευρώ όπου σε αυτήν την τιμή μπορείτε να βρείτε εκτός από μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ, μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλής ποιότητας πράγματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολύ καιρό. Και σκέψου το εξής: δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει πάρει μέσα στα χρόνια ένα κομμάτι κλασικό όπως είναι μία ζακέτα σε οικονομική τιμή και να μην το έχει φορέσει αμέτρητες φορές από το πρωί στη δουλειά μέχρι και σε βόλτα βραδινή. 
Πηγή :  tlife
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...