31 Οκτ 2011

Το Ιδιωτικό Σχολείο Μυκόνου,«Σύγχρονη Παιδεία» στις Εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 (Videos)









Το Ιδιωτικό Σχολείο « Σύγχρονη Παιδεία » πρωτοτύπησε και πάλι ,τήν Πέμπτη 27-10-2011 στα πλαίσια των σχολικών γιορτών για την επέτειο του «ΟΧΙ» παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη όσο και αισθητικά πρωτοποριακή πρόταση του.....
πνεύματος της αντίστασης των ηρώων στον πόλεμο του 1940.

Ένα παλιό στρατιωτικό jeep δίπλα στην μπάγκα των ψαράδων. Σχεδόν προπολεμικό. Και στα πλαϊνά του ο...αγκυλωτός σταυρός!!!!
Θεέ  μου...Ευτυχώς η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται!
Μαθητές του Ιδιωτικού Σχολείου "Σύγχρονη Παιδεία" παίζουν τους...Γερμανούς οι οποίοι, όχι δεν ξανάρχονται, τουλάχιστον απ`τον ίδιο δρόμο που είχαν έρθει τότε!
Αυτό το "τότε",αναβίωσαν οι μαθητές μέσα από το διήγημα (Μονόπρακτο) του Δημήτρη Ψαθά, ''οι πιτσιρίκοι" στο γιαλό, δίπλα στην μπάγκα των ψαράδων, στο πλαίσιο του εορτασμού για την 28η Οκτωβρίου.
Τα ονόματα των μαθητών που πήραν μέρος στο θεατρικό είναι τα εξής:
Κανέλλου Χριστίνα, Κολιοπάνος Δημήτρης, Σαντοριναίος Μάρκος, Ρουσουνέλος Ιάκωβος, Κατραντζόπουλος Γιώργος, Γρυπάρη Γεωργιάννα.


Video







Video



Video
 
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που εντυπωσίασαν με το υποκριτικό τους ταλέντο και την αψεγάδιαστη παρουσία τους αλλά και στους καθηγητές που είχαν την επιμέλεια της διασκευής και την καθοδήγηση της θεατρικής παράστασης .
Φωτο : Αλέξανδρος Νεστούρης
Video: Βαγγέλης Κάστας
Συντάκτης : Ντίνα Πρωτογεράκη
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...