29 Οκτ 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Μύκονο,Δοξολογία στήν Μητρόπολη (Video)

Οι επίσημες εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτκό Ναό,στην οποία  χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος κ. Βασίλειος Τζανιδάκης με τους Αιδεσιμότατους κ. Πέτρο  Μαραγκό και κ. Εμμανουήλ Γαλανάκη.....
Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος  Κουσαθανάς - Μέγας, ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Βαμβακούρης, ο Πρόεδρος  του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Σκαγιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Γρυπάρη, Μίλτος Ατζαμόγλου, Μπάλας Δημήτριος , Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μυκονιάτικη Άνοιξη” κ. Αντ. Κουσαθανάς.
Επίσης, την Δοξολογία παρακολούθησαν εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας με επικεφαλής τους Διοικητές της 6ης ΜΣΕΠ, του Αστυνομικού Τμήματος και τον Λιμενάρχη Μυκόνου.
Επίσης παρερεύθησαν οι Σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων όλων των βαθμίδων συνοδεία Δασκάλων και Καθηγητών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας,τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ.Στεργιούλα Δέσποινα.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας,τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ.Στεργιούλα Δέσποινα.
Δείτε απόσπασμα από τον πανηγυρικό:
Με την ολοκλήρωση της εκφώνησης του πανηγυρικού,οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, των στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι Σημαιοφόροι μετέβησαν στην παραλία ,στο Μνημείο Πεσόντων για την τέλεση τρισάγιου και την κατάθεση στεφάνων.
Φωτο : Αλέξανδρος Νεστούρης
Video : Βαγγέλης Κάστας
Συντάκτης : Ντίνα Πρωτογεράκη
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...