27 Οκτ 2011

Βρείτε ρούχα ακριβώς στα μέτρα σας

Με τον 3D σκάνερ της BodyMetrics
Η Λονδρέζικη εταιρεία, Bodymetrcis, που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει διάφορες παρόμοιες συσκευές σκαναρίσματος του ανθρώπινου σώματος, συνεργάστηκε με την PrimeSence, και ανέπτυξαν έναν ολόσωμο τρισδιάστατο σκάνερ, που σίγουρα θα κάνει......
θραύση στην αγορά.
Ο πιλοτικός, προς το παρόν σκάνερ, είναι εξοπλισμένος με 8 3D κάμερες της PrimeSence, με τις οποίες σκανάρει λεπτομερώς όλο το σώμα και είναι σε θέση να δώσει λεπτομερέστατες αναφορές σχετικά με τις διαστάσεις του. Μόλις ο σκάνερ ολοκληρώσει την «έρευνά» του, τότε ο χρήστης μεταφορτώνει τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο και μπορεί έτσι να πραγματοποιήσει τις ηλεκτρονικές αγορές του με περισσότερη σιγουριά.
Προς το παρόν η πρότυπη συσκευή βρίσκεται στο κατάστημα New Look στο Westfield Stratford και χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις κυρίες που ψάχνουν να βρουν το νούμερο που θα τους κάνει την καλύτερη εφαρμογή. Το μηχάνημα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι και 100 μετρήσεις, με τις οποίες θα αποφανθεί για το ποιο είναι το καταλληλότερο jean για αυτές.
Το κατά πόσο θα «πιάσει» το μηχάνημα εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά, στην αρχή τουλάχιστον, από τους εμπόρους και το κατά πόσο είναι διατιθέμενοι να πληρώσουν για να το αποκτήσουν. Σε δεύτερο στάδιο, σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσο δημοφιλές θα γίνει και το πως θα ανταποκριθούν οι διάφοροι δημιουργοί ενδυμάτων για να υπάρξει συνεργασία με τα καταστήματα.
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία το προϊόν τους αποτελεί την πλέον οικονομική λύση συγκριτικά με τα υπόλοιπα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν. Παράλληλα φαίνεται να είναι αρκετά σίγουρη για την απήχησή του μιας και όπως υποστηρίζει τα κέρδη που θα δουν από την αύξηση των πωλήσεων στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα είναι της τάξεως του 20-40% της.
Το μοναδικό ίσως αρνητικό στοιχείο είναι ότι θα μεταφορτώσεις μία εξαιρετικά λεπτομερέστατη λίστα με μετρήσεις για το σώμα σου στο διαδίκτυο, όμως... τόσα έχουν ανέβει λέτε αυτό να αποτελέσει εμπόδιο;

Πηγή: proho.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...