14 Οκτ 2011

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο! Τι φοράνε τα κορίτσια στους δρόμους του κόσμου;

Εμείς οι γυναίκες παρακολουθούμε τις άλλες γυναίκες τι φοράνε, πως το φοράνε και δεν είναι λίγες οι φορές που μένουμε με το στόμα ανοιχτό απέναντι σε υπερστιλάτους συνδυασμούς.
Έτσι, με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε και η μανία του street fashion....
Σκέφτηκαν κάποιοι φωτογράφοι λοιπόν αφού οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν τι φοράνε οι άλλες γυναίκες και να παρατηρούν τους πρωτότυπους συνδυασμούς και το περίεργο ταίριασμα των ρούχων, να τους δώσουν αυτό που ζητούν: φωτογραφίες από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στους δρόμους μεγάλων πόλεων! Πρέπει να σου πω πως είναι μεγάλο "κομπλιμάν" να σου ζητήσουν να φωτογραφηθείς για κάποια στήλη street fashion αφού αυτόματα σημαίνει πως το στιλ σου είναι έξυπνο, πρωτότυπο και θα αρέσει σε πολλές.
Δες και πάρε ιδέες..

Τα λόγια περισσεύουν για το συγκεκριμένο στιλ αφού η εικόνα μιλάει δυνατά από μόνη της! Απόλυτα μοδάτη η διαφάνεια συνδυασμένη πολύ σωστά με λεπτό πουλόβερ σε απόχρωση του γκρι ώστε να ισορροπεί την diva που αμέσως προδιαθέτει η μαύρη μακριά φούστα. Το κόσμημα χρυσό στο λαιμό χωρίς όμως να προδίδει καμία υπερβολή ενώ η τσάντα σε έντονο φλούο κίτρινο χρώμα κάνει το δικό της statement.

Ένα androgynous στιλ που παρά τις σκληρές γραμμές του είναι sexy. Δερμάτινη στενή φούστα συνδυασμένη με λευκό πουκάμισο -σου εφιστώ την προσοχή στο κούμπωμα του γιακά που θέλει να είναι καλά κλεισμένο μέχρι επάνω. Σακάκι με γυρισμένα μανίκια και μποτάκια δερμάτινα με χαμηλό τετραγωνισμένο τακούνι. Μία πολύ chic εμφάνιση!

Ένα στιλ που μπορείς πολύ άνετα να κάνεις και στο γραφείο μπερδεύοντας πολλά χρώματα μαζί. Τα φούξια παπούτσια δίνουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά,  το κόσμημα στο λαιμό -χρυσή χοντρή αλυσίδα- μας αρέσει πολύ, ενώ η τσάντα υπνωτίζει.
Το στιλ αυτό φωνάζει από μακριά Λονδίνο! Ένας συδνυασμός που αφήνει μια Bohem  εσάνς με το καπέλο να είναι must φέτος και το oversized λευκό πουκάμισο να σε κάνει να θέλεις να το φορέσεις με τα πάντα! Το παλτό που θυμίζει σακάκι είναι για τη χειμερινή σεζόν μία πολύ σωστή επιλογή.

Όταν η φωτογραφία απεικονίζει την Anna dello Russo δύσκολα μπορείς να βρεις και να πεις πράγματα. Λευκό κοστούμι που αποτελείται από τρία βασικά λευκά κομμάτια, ψηλόμεσο παντελόνι, πουκάμισο μεταξωτό σε χυτή γραμμή και σακάκι με βάτες για πιο επιβλητικούς ώμους. Highlight του ντυσίματος φυσικά το καπέλο της Anna αλλά και η τσάντα clutch, Alexander McQueen.

Tα παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις είναι φέτος πιο δημοφιλή από κάθε άλλη χρονιά! Μπλέ έντονο skinny παντελόνι συνδυασμένο με δερμάτινο σακάκι και μπλούζα -πολύ θηλυκή- σε απόχρωση του χρυσού. Η τσάντα με το έντονο λεοπάρ είναι σαφέστατα πρόταση για φέτος.

Το δερμάτινο παντελόνι δεν είναι κάτι καινούριο για σένα αφού πλέον το βλέπεις παντού! Η συγκεκριμένη κυρία το συνδύασε πολύ σωστά με boyish ankle boots, χυτό πουκάμισο που δημιουργεί μία πιο χαλαρή διάθεση για τη μέρα σου και τσάντα φάκελο -είναι πορτοφόλι- του οίκου Hermes.

Mε το που την βλέπεις καταλαβαίνεις πως μιλάμε για Ιταλίδα. Η φούστα της με πολύ κομψά prints σε ανοιχτή κοριτσίστικη γραμμή, συνδυασμένη με μπεζ πουκάμισο που αναδεικνύει τους πολύ ωραίους ώμους. Τα αξεσουάρ σε σε πράσινο σκούρο που αν αγαπάς το χρώμα αλλά δεν θέλεις να επιλέξεις κάτι έντονο, αυτή είναι η απόχρωση για σένα.

Παλτό με γούνινη λεοπάρ λεπτομέρεια στο γιακά και καλσόν μάλλινο στο χρώμα της μουστάρδας που προδίδει τη νέα τάση στα καλσόν για φέτος που δεν είναι άλλη από τα πολύ σκούρα και μάλλινα.

Πλισέ φούστα ψηλόμεση σε απόχρωση του μπεζ που είναι ό,τι πιο θηλυκό και στιλάτο για φέτος. Η συγκεκριμένη κυρία τη συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο. Αυτό που θέλω να σου τραβήξει την προσοχή είναι ο συνδυασμός φούστας σε ανοιχτή γραμμή, midi σε μήκος με μποτάκια. Τόλμησέ τον!

Πολύ νεανικός και chic συνδυασμός! Μπεζ φούστα με γαλάζιο πουκάμισο και παπούτσια Tods στην ίδια απόχρωση. Μας αρέσει πολύ το έντονο κόσμημα στο λαιμό που δίνει μια αίσθηση glam.

Tώρα κι αν μιλάμε για Ιταλίδα! Η βοηθός της Anna dello Russo επέλεξε να φορέσει αέρινο σε πλισέ ύφος φόρεμα που δένει στο λαιμό σε απόχρωση του πράσινου και το συνδύασε πολύ σωστά με πέδιλα με τριχρωμία. Παρ' όλες τις χρωματικές επιλογές της το όλο σύνολο είνα απόλυτα γήινο και μας αρέσει πολύ η καρφίτσα στο λαιμό.

Η διαφάνεια κερδίζει! Η συγκεκριμένη κοπέλα φόρεσε ολόσωμο body - σορτς από μέσα και ανέδειξε τα πόδια της μέσα από την κίτρινη διαφάνεια! Τα παπούτσια αρκετά σκληρά δίνουν μια πιο ροκ διάθεση. Όλο της το σύνολο θα μαρτυρήσω πως έιναι American Apparel.

Παντελόνα με έντονα prints -επιβάλλεται να έχεις μία φέτος! Πολύ σωστά συνδυασμένη με αέρινη μπλούζα και τζιν μπουφάν που θα πρότεινα να ξεθάψεις από την ντουλάπα σου. Εάν επιλέξεις μια τέτοια παντελόνα φόρεσέ την με ψηλά παπούτσια ώστε να αναδείξεις το παντελόνι που αυτόματα θα σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη.

Το φόρεμα αυτό φωνάζει από μακριά "θηλυκό"! Η γραμμή του φορέματος που στενεύει στη μέση αναδεικνύει αυτόματα τη μέση και τις καμπύλες σου. Είναι μία πολύ όμορφη επιλογή σε έντονη φούξια απόχρωση που συδνυάστηκε με zebra print πέδιλα. Η αποφυγή των μπιζού ήταν σοφή αφού θα έδινε ένα πολύ υπερβολικό αποτέλεσμα.

Sexy! Που έχει καταφέρει να ενσωματώσει στο στιλ της στοιχεία φετίχ από τη φετινή χειμερινή σεζόν χωρίς όμως να καταλήγει να φαίνεται πρόστυχο! Αέρινη μακριά φούστα συνδυασμένη με χαλαρό top και λιτά αξεσουάρ αφού αμέσως το μάτι σου πέφτει στις ψηλές μαύρες κάλτσες φορεμένες με δερμάτινα παπούτσια με έντονα τρουκς.

Κομψή κυρία η συγκεκριμένη! Συνδυάζοντας πολλά prints μαζί και δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Το φόρεμα chic και τα παπούτσια από snake skin του οίκου Christian Louboutin δίνουν ένα θηλυκό αέρα που έρχεται να τον ισορροπήσει η casual καφέ ζώνη.

Η φούστα με το συγκεκριμένο κόψιμο είναι  πρόταση ανεπιφύλαχτα για φέτος. Διατηρώντας μια πολύ λιτή γραμμή στο top όπως ακριβώς έκανε και η πολύ εντυπωσιακή κυρία στη Νέα Υόρκη και αποφεύγοντας τις υπερβολές στα αξεσουάρ μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ sexy διάθεση.

Ένας ασπρόμαυρος συνδυασμός που πολλές φορές καταλήγει να είναι βαρετός, στη συγκεριμένη περίπτωση είναι πολύ ενδιαφέρον αφού "σπάει" τη διχρωμία η ζώνη με την χρυσή επιβλητική λεπτομέρεια στο κούμπωμα.


Aπόλυτα κομψή επιλογή το εμπριμέ θηλυκό φόρεμα συνδυασμένο με πέδιλα με κορδόνι που είναι το μεγάλο come back για φέτος στα παπούτσια. Όλες οι γραμμές είναι πολύ λιτές και στα κοσμήματα και στην τσάντα. 
Πηγή :  tlife
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...