16 Αυγ 2011

H Microsoft ξεκίνησε επίσημο Blog για τα Windows 8

  

H Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο blog αφιερωμένο σε ότι σχετίζεται με τα Windows 8. Μέχρι στιγμής υπήρχε μεγάλη μυστικότητα σχετικά με την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς του λειτουργικού της Microsoft, αλλά όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν. Ο νέος ιστότοπος θα επιτρέψει ....
τους συνεργάτες και προγραμματιστές να παρακολουθούν την εξέλιξη των Windows 8 και θα τους δώσει τη δυνατότητα να παρέχουν σχόλια και παρατηρήσεις.

Ο πρόεδρος των Windows Steven Sinofsky ανάρτησε την πρώτη καταχώρηση στο blog για το ξεκίνημα του νέου ιστότοπου, και παραδέχθηκε ότι η εταιρία έχει ακούσει ότι "αρκετοί χρήστες έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους σχετικά για το πόσα λίγα έχουμε ανακοινώσει σχετικά με Windows 8 μέχρι τώρα". Ο Sinofsky επίσης διαβεβαίωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για όλο το φάσμα των εργαλείων και δυνατοτήτων που βρίσκονται στα Windows 8 θα επιδειχθούν στο συνέδριο BUILD της εταιρίας τον Σεπτέμβριο.

Το περιβάλλον του Windows 8 για ταμπλέτες είχε αρχικά παρουσιαστεί τον Ιούνιο, στο συνέδριο AllThingsD, με τη χρήση κάποιας πρωτότυπης ταμπλέτας. Η πλατφόρμα αναμένεται να λειτουργήσει τόσο με Intel όσο και με ARM, καθιστώντας το μία πλατφόρμα για μελλοντικούς Windows υπολογιστές, laptops και ταμπλέτες.

Φήμες θέλουν την επίσημη beta έκδοση των Windows 8 να αποκαλύπτεται στις αρχές του χρόνου στην CES 2012, και την τελική έκδοση να κυκλοφορεί το Φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Θόδωρος Σταματιάδης
Πηγή:slashgear
Επιμέλεια για το mykonosticker : Βαγγέλης Κάστας - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...