12 Ιουν 2015

Η Μύκονος διαπνέεται από ένα ανανεωτικό και σύγχρονο πνεύμα πολιτικών επιλογών

Στη Μύκονο παρευρέθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας.  
Στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά......
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης απορριμμάτων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο Δημαρχείο της Μυκόνου, όπου ο Δήμαρχος κάλεσε τον Κο Περγάλια να επισκεφτούν μαζί το «Πράσινο Σημείο Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης» στην Άνω Μερά Μυκόνου που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Μυκόνου, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ και του Α.Σ. ΜΟΙΚΟΝΟΣ.

Έγινε ενημέρωση επιτόπου για τη λειτουργία του Σημείου και την έως τώρα υποδοχή του νέου αυτού τρόπου ανακύκλωσης με την μέθοδο «διαλογή στην πηγή», καθώς επίσης για τη χρήση και τις δυνατότητες του κομποστοποιητή που εισαγάγει η ομάδα Re:Think.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου ευχαρίστησε τον κύριο Βασίλη Περγάλια για το ενδιαφέρον που έδειξε για τις επιλογές που ακολουθεί στα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε συνεργασία και ανταλλαγής εμπειρίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και στα πλαίσια της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας δήλωσε ανάμεσα σε άλλα πως « Η Μύκονος δεν πρωτοπορεί μονάχα σε θέματα τουρισμού αλλά διαπνέεται και από ένα ανανεωτικό και ταυτόχρονα σύγχρονο πνεύμα πολιτικών επιλογών εν γένει».
Newsroom mykonosticker.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...