8 Ιουν 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/6

"Η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνουμε, αλλά ο τρόπος που ταξιδεύουμε."
Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.......


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις τις κλειστές σου γιατί θέλεις περισσότερο να ξεκουραστείς ψυχικά και λιγότερο σωματικά. Είναι η ημέρα που ονειρεύεσαι με ανοικτά τα μάτια και βλέπεις αυτά που θέλεις.

Ερωτικά: Συγκρίνεις πιθανόν ανόμοια πράγματα και συναισθήματα οπότε τα συμπεράσματά σου είναι μάλλον λάθος. Με τον Παρθένο μπορεί να είστε μαζί αλλά ακόμα δεν έχετε βρει εκείνο το σημείο επαφής που να μιλάτε με τα μάτια.

Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα τα αφήνεις όλα στην τύχη τους. O ψυχισμός σου σήμερα είναι σε ευαίσθητη φάση και δεν είναι εύκολο να βγάλεις απόλυτη κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα βρεθείς με φίλους που έχεις να δεις καιρό και θα νιώσεις πολύ καλά γιατί θα ανταλλάξεις συναισθήματα που για σένα είναι μοναδικά. Η συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση που πιθανόν να αφορά και φιλανθρωπικό σκοπό θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να βοηθήσεις και εσύ άτομα και καταστάσεις.

Ερωτικά: Είσαι επηρεασμένος/η από το πολύ συναίσθημα και αυτό θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να εκφραστείς. Ίσως να το παρακάνεις αλλά τουλάχιστον δεν θα μείνεις αδρανής.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να απολαύσεις κάτι θετικό, αφού θα έχεις μια καλή εικόνα της δουλειάς σου και θα αναπτυχθείς περισσότερο. Βέβαια, προτιμάς τον μπούσουλα παρά κάτι άλλο, διαφορετικό που σου δίνει γνώση αλλά σε βγάζει έξω από τα νερά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δείχνεις ότι δεν πολυκαταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου για αυτό θα είσαι αργός/η σε αποφάσεις και δράση. Παρόλο που πρέπει να κινηθείς ταχύτατα, μέσα σου δεν ανησυχείς. Αυτό από την μια σου κάνει πολύ καλό γιατί τα βλέπεις όλα θετικά από την άλλη αν το παρακάνεις, στο τέλος δεν θα κάνεις τίποτε. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πρόσεξε γενικά το πορτοφόλι σου, τα χαρτιά σου, τα κλειδιά σου γιατί θα έχεις έντονη αφηρημάδα.

Ερωτικά: Ψευδαισθήσεις επί ψευδαισθήσεων και λόγια απλά για να ειπωθούν κι όχι να γίνουν πράξη. Θα μπεις στο συναισθηματικό παιχνίδι και θα συμπαρασυρθείς ακόμα και μέσα σε ένα όνειρο ανέφικτο.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπερδεύεσαι και μπερδεύεις. Δυσκολεύεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και αυτό θα σε οδηγήσει σε μια αντίφαση. Περίμενε λίγο να ξεκαθαρίσει και να γίνει πιο διαυγές το τοπίο μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Δεν ανησυχείς για πολλά πράγματα και το άγχος που είχες τις προηγούμενες ημέρες έχει μεταμορφωθεί σε προσμονή και υπομονή. Αυτό σίγουρα θα σε ξεκουράσει γιατί είσαι συνέχεια στην τσίτα, οπότε θα ηρεμήσεις γιατί το χρειάζεσαι.

Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι στα πράγματα είναι πολύ βολική και θετική, οπότε θα πάρεις σημαντική βοήθεια και αυτό θα σε κάνει να ανανεώσεις την σχέση σου και να την φέρεις σε ένα καλό σημείο. Ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που θα σου δώσει κάτι ξεχωριστό.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανανεώνεις τον τρόπο που επικοινωνείς και αυτό σε βάζει σε μια θέση προνομιούχα και ιδιαίτερη. Η βασική σου επιθυμία θα πραγματοποιηθεί αρκεί να μην μπλέξεις πολλά άτομα μαζί.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δεν ανησυχείς για τίποτε και αυτό σίγουρα σου δίνει ένα προβάδισμα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με ηρεμία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μην χαλαρώσεις πάρα πολύ και χάσεις το παιχνίδι. Η μουσική και η τέχνη είναι δυνατά ερεθίσματα που θα σε κάνουν να αποφύγεις τις εντάσεις.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση χαλαρή, δεν ανησυχείς για τίποτε και κάπου αφήνεις να εξελιχθούν όλα με τον χρόνο τους. Αυτό βέβαια μπορεί να φανεί σαν αδιαφορία. Με τον Παρθένο θα έρθετε κοντά και θα έχετε κάτι κοινό να κάνετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να φέρεις εις πέρας μια συμφωνία αλλά κάπου έχεις αφεθεί και, αντί να το ψάξεις περισσότερο, ίσως περιμένεις πολλά από τους άλλους. Φρόντισε να έχεις και κάποια αυτονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Επηρεάζεσαι εξ ολοκλήρου από τους γύρω σου και αυτό σε βάζει να κάνεις πράγματα που ίσως σε άλλη φάση να μην τα έκανες. Καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου και τη μεταφορά τους σε άλλους για να μην μπερδευτείς και δεν βρίσκεις άκρη.

Ερωτικά: Έχεις μεγάλη καρδιά και τους χωράς όλους γι' αυτό και μπαίνεις συχνά στην διαδικασία της λύπησης. Ίσως επίσης να μην μπορείς εξαιτίας των συναισθημάτων σου να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Πρόσεξε την ασάφεια στη συμπεριφορά σου γιατί και θα μπερδέψεις και θα μπερδευτείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα ανακατευτούν πολλά άτομα και θα σου πουν τη γνώμη τους. Καλύτερα όμως να αποφασίσεις μόνος/η, αλλιώς θα αποπροσανατολιστείς εντελώς και η δράση σου θα φρενάρει για κάποιο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις μια εσωτερική αδυναμία να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και φαίνεσαι ένα πρόσωπο που δεν μπορεί εύκολα να κάνει αυτά που πρέπει, κυρίως για τον εαυτό του. Μέσα στον χώρο του σπιτιού σου ίσως επικρατεί ένα μικρό χάος και να πρέπει να επιβάλεις την τάξη.

Ερωτικά: Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία που διαστρεβλώνει όλα τα συναισθήματά σου. Ίσως για λίγο χάσεις τον αυθορμητισμό σου γιατί θα αμφιβάλλεις και θα χρονοτριβείς. Με τον Ιχθύ υπάρχει καρμικό δέσιμο και το ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, αν δεν το ζήσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς και δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να τελειώσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Προσπάθησε οι συζητήσεις και οι επαφές σου μην είναι όλες φλου και αόριστες γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις καλά και το δείχνεις γιατί αντλείς από τα βαθιά σου συναισθήματα και έχεις μέσα σου εμπιστοσύνη. Οπότε είσαι πολύ καλά και επικεντρώνεσαι σε πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να περνάς όμορφα αλλά και με τρυφερότητα.

Ερωτικά: Η γλυκύτητά σου είναι το διαβατήριο για να προχωρήσεις και να ξεπεράσεις όλες τις εντάσεις, τις αποστάσεις και τις διαφορές. Επειδή θα ηρεμήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς όλες τις αντιξοότητες, βγάζοντας τον αληθινό σου εαυτό.

Οικονομικά & Καριέρα: Προλαβαίνεις και τελειώνεις μια δουλειά στο άψε-σβήσε και ενώ όλα είναι εναντίον σου εσύ τελικά βάζεις τον πήχη εκεί που θέλεις και τα καταφέρνεις, με μόνο σου εργαλείο την εμπιστοσύνη σε σένα και σε κάτι άλλο εσωτερικά ανώτερο που σε καθοδηγεί. Να περιμένεις χρήματα αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Τα συναισθήματα σου είναι πολύ ήπια και αυτό σίγουρα σε ξεκουράζει. Αρκετά είχες εντάσεις με τους γύρω σου. Τώρα μπορεί και να τους συγχωρήσεις και αυτό ίσως να είναι και το πιο δυνατό σου χαρτί. Η μεγάλη θρησκευτικότητα σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις φόβους και αρνήσεις. Το σπίτι σου θα είναι ένα ήρεμο καταφύγιο που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Ερωτικά: Η σκέψη για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αρκετά αλλοιωμένη γιατί η στροφή σου προς την ευαισθησία θα σε αποτρέψει από το να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις και ίσως να πάρεις και πίσω κάποιες κουβέντες που είχες πει. Πρόσεξε τα μπερδέματα με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Αντί να πληρώνεις υποχρεώσεις και λογαριασμούς, προτιμάς να ξοδεύεις χωρίς μέτρο σε πράγματα που ούτε καν πιάνουν τόπο. Αν μιλάς με συνεργάτες προσπάθησε να είναι όλα όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεις πολύ εύκολα τον δρόμο σου και σίγουρα θα σε βοηθήσουν κάποια άτομα ή φίλοι για να εκφραστείς μέσα από την καρδιά σου. Η δημιουργικότητα σε μουσική και σε γραπτό λόγο θα είναι μεγάλη. Πάντα με την προυπόθεση ότι έχεις και ένα ταλέντο ή ενδιαφέρον προς τα εκεί.

Ερωτικά: Θα μιλήσεις πολύ αληθινά και μέσα από την καρδιά σου και η επικοινωνία που θέλεις σήμερα να έχεις, θα σου ανατρέψει όλα τα αρνητικά δεδομένα. Οπότε προχώρα ακόμα και με ένα Δίδυμο που σου αλλάζει τα φώτα.

Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεις όλα τα στοιχεία με στόχο να αποκομίσεις όχι μόνο διακρίσεις αλλά και ένα οικονομικό όφελος. Όλα τα υπόλοιπα ίσως σου πηγαίνουν κόντρα, αλλά θα βρεθεί τρόπος για να προχωρήσεις. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και μια επαφή με το εξωτερικό θα είναι για σένα σημαντική βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όλες οι ευαισθησίες που κρύβεις θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και αυτό θα είναι για σένα ένα καινούργιο στοιχείο το οποίο θα σε βοηθήσει να εκφραστείς αληθινά. Το φαγητό και το ποτό θα σε κάνει να ξεχάσεις και κάποιες μικρές στεναχώριες αλλά όλα με μέτρο.

Ερωτικά: Η προσωπική σου επαφή θα είναι τελείως διαφορετική και κυρίως με τον Καρκίνο θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα νιώσει ότι προσπαθείς περισσότερο. Το καλό είναι ότι το ίδιο θα αισθανθείς κι εσύ, οπότε θα βοηθήσεις την κατάσταση. Με τον Σκορπιό επίσης θα σταματήσεις να έχεις κόντρες και ίσως πεις «ας ξεχάσω όλα αυτά που μου έχει κάνει».

Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με το πως να βγάλεις χρήματα αλλά συγχρόνως αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται όλες τις επιθυμίες που έχεις. Ο λόγος είναι ότι προϊδεάζεσαι με κάποιες καταστάσεις και προσπαθείς να τις βάλεις σε εφαρμογή, μπορεί όμως να μην ξέρεις από που να αρχίσεις και να χρειάζεσαι μια βοήθεια.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι και πάλι μέσα στην δύναμή σου και αυτό είναι που σε ενθουσιάζει γιατί τουλάχιστον για σήμερα θα παραμερίσεις όλα αυτά που σε κουράζουν και σε κάνουν να νιώθεις αδυναμία. Θα πάρεις αποφάσεις πολύ σημαντικές και θα τραβήξεις και πάλι μπροστά.

Ερωτικά: Δεν αφήνεις καμία σκέψη να σε κάνει να χάσεις την διάθεσή σου και το κέφι σου γιατί νιώθεις ότι έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που επιτέλους θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις να κάνεις κάτι που να περνάει μόνο από το χέρι σου. Ίσως να μην είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον θα δώσεις προτεραιότητα σε σένα και αυτό θα σε δυναμώσει.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...