9 Μαΐ 2015

REPLAY Preview Collection 2016 με Ambrosio, Sampaio, Refaeli στην Μύκονο (Pics-vids)

Τα διάσημα μοντέλα της Victoria' s Secret στο Nammos για το fashion Show της Replay
Η REPLAY συνέχισε την παράδοση της να παρουσιάζει τις Collection της σε κοσμοπολίτικους προορισμούς επιλέγοντας την Μύκονο για την Preview Collection 2016, προσελκύoντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον.........

Ο πολυεθνικός οίκος μόδας Fashion Box Group, στον οποίο ανήκει η REPLAY, για πρώτη φορά επέλεξε την Ελλάδα και την Μύκονο, για να πραγματοποιήσει την ετήσια παγκόσμια εταιρική παρουσίαση, REPLAY Preview Spring-Summer Collection 2016, πιστεύοντας ότι η Μύκονος ανήκει στους κορυφαίους προορισμούς όπως η Ίμπιζα και η Σαρδηνία όπου φιλοξενήθηκαν τελευταία οι ετήσιες παρουσιάσεις του.
Παρακολουθείστε video:
  Παρακολουθήστε video:
Το απόγευμα της Παρασκευής στο «Nammos», με την παρουσία 500 συνεργατών και στελεχών από 50 χώρες και 200 διάσημων Fashion bloggers και με την συμμετοχή διεθνούς φήμης ακριβοπληρωμένων μοντέλων όπως Alessandra Ambrosio, Bar Refaeli, Sara Sampaio και Bregje Heinen 
Για τη νέα Collection στην ξύλινη πασαρέλα πάνω στην άμμο με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο απέραντο γαλάζιο, σαράντα μοντέλα παρουσίασαν  την Spring-Summer Collection 2016 υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου. 
O Matteo Sinigaglia,CEO της Replay, με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά. 
Η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της SS 16 Replay Collection , θα γίνει αντικείμενο δημοσιευμάτων με τεράστια και ουσιαστική προβολή για το νησί μας ενισχύοντας την εικόνα της Μυκόνου ως “Jet setter” προορισμός διακοπών.
Συγχαρητήρια στην Δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου κα Τόνια Ανδρονίκου για την διοργάνωση του fashion event.
 Παρακολουθείστε video:
Δείτε εικόνες front row από το λαμπερό fashion show στην παραλία της Ψαρούς

Μετά το fashion show ακολούθησε Buffet Haute Cuisine, Open bar και διασκέδαση με Dj, χορεύοντας ξέφρενα σε ρυθμό Μυκόνου, σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα.
 Παρακολουθείστε video:
 Παρακολουθείστε video:
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...