30 Μαΐ 2015

Επιστρέφει ο σεβασμός στην Μύκονο! Τέλος στη ανοχή της αυθαιρεσίας

Την αυθαίρετη και παράνομη κατασκευή πέργκολας στην Αλευκάνδρα απεγκατέστησε σήμερα ο Δήμος Μυκόνου......

Στα όσα συναντούν καθημερινά οι Δημότες και στα φαινόμενα ανομίας και αυθαιρεσίας πού αντιμετωπίζονταν με ανεκτικότητα, στωικότητα, διακριτική μεταχείριση και έλλειψη παρέμβασης των μηχανισμών που επιβάλλουν την νομιμότητα, με ευθύνη όσων διοικούσαν, στόχος και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, η διατήρηση της νομιμότητας και η εξάλειψη της συνενοχής. Χρέος μας να αποδώσουμε στην Μύκονο το σεβασμό που της ανήκει.

Συνεχίζοντας τις δράσεις αισθητικής αποκατάστασης στον παραδοσιακό οικισμό του νησιού και απεγκλωβισμένοι από το πολιτικό κόστος, με άμεση παρέμβαση τους και παρουσία της Αστυνομίας που υπέβαλε σχετική μήνυση, ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Λαζαρίδης και ο προέδρος της Επιτροπής Αισθητικής Γιώργος Μπουγιούρής, απεγκατέστησαν παράνομη κατασκευή Πέργκολας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην διάσημη και πολυφωτογραφημένη περιοχή της Αλευκάνδρας. Παράλληλα ελέγχθηκαν οι άδειες όλων των καταστημάτων της περιοχής.
Η Δημοτική Αρχή πλέον έμπρακτα ομολογεί ότι δεν θα ανεχθεί τέτοια φαινόμενα και θα κινηθεί δυναμικά για την εξάλειψή τους.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...